Apr 19, 2011

VIDEO SEKS ANWAR.. PAS GELAR HADI AWANG BANGKAI BERNYAWA!!?

PUAK PAS PRO ERDOGAN bukan sahaja dilihat semakin berani mengkritik kepimpinan Hadi Awang, malah pelbagai gelaran kurang enak kedengaran di beberapa kawasan yang menunggu 'lampu hijau' untuk mencalonkan mana2 Pemimpin parti untuk menentang beliau bagi jawatan Presiden. Keberanian PAS Kawasan Bukit Bintang mencalonkan 'Ketua Puak PAS Pro Erdogan' Husam Musa bagi merebut kerusi Presiden dipuji kebanyakan penyokong2 puak tersebut. PAS Pro Ulama' diam membisu tidak terkata. Adakah puak berhaluan kanan ini mengambil langkah 'play safe' dalam membuat sebarang kenyataan, ataupun ada strategi secara senyap dalam mengatur strategi Kempen Pemilihan Parti menjelang Jun ini?Namun bagi beberapa pihak yang dinobatkan dengan gelaran Totok PAS, mereka sudah pasti akan merasa hampa dan kecewa dengan perkembangan terbaru ini. Percaturan politik PAS dilihat semakin kotor dan rasa hormat terhadap Pemimpin2 yang didakwa sebagai Ulama' dipijak2 begitu sahaja. Adakah PAS selepas ini akan melahirkan beberapa Pemimpin yang berpendirian sekular?

Hadi Awang juga walaupun Pemimpin yang dahulunya dikatakan berjuang demi matlamat Islam dan PAS kini telah mula melaksanakan strategi 'Drama Politik' dengan kepentingan peribadi Anwar walaupun Ahli Parlimen Marang itu mengakui, Anwar telah menjadi punca besar hilangnya sokongan parti tersebut terhadap Melayu dan bangsa2 lain selain Cina dengan jumlah yang amat besar.

Bagi Puak Pro Erdogan, sudah pasti itu sasaran mereka kerana itu sahaja langkah dan jalan terbaik dalam memastikan PAS terus releven di kalangan rakyat Malaysia di masa akan datang. Hadi Awang juga sudah pasti akan goyang untuk kekal menang bagi jawatan No. 1 Parti dek kerana kenyataan2 beliau yang menimbulkan kemarahan dan rasa tidak puas hati di kalangan penyokong2 Pro Ulama'.

Sebelum ini, Hadi Awang telah menyatakan pendirian 'politik peribadi' apabila menyokong, berpegang teguh dan melaknat individu yang mengaitkan Anwar dengan Rakaman Video Seks CCTV baru2 ini. Hadi Awang tanpa sebarang siasatan dan kajian begitu yakin Anwar bukan individu di dalam video tersebut. 2 Pemimpin PAS yang menonton Video tersebut iaitu Mat Sabu dan Mustapha Ali setakat ini tidak membuat kenyataan balas apatah lagi pembelaan terhadap Video terbabit. Kedua2 Pemimpin ini dilihat cuba mengelak dari ditujukan soalan2 berkenaan Video Seks Anwar.


6 comments:

Idealis Malaysia said...

Salam Perjuangan,

Moga kesatuan kita dalam memperjuangkan Islam, Melayu dan Malaysia mendapat bantuan Allah SWT demi menyelamatkan Generasi kita yang akan datang.

Mohon jasa baik link blog saya. Terima Kasih

http://idealismalaysia.blogspot.com

Anonymous said...

NAK TAU KENAPA MAT SABU DIAM?

TAKUT NANTI ORANG KELUARKAN VIDEO DIA KONGKEK BINI ORANG ... KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Anonymous said...

YES !ALLAH swt is Great but PAS is stupid.

Anonymous said...

We are muslim brother and sister.We want PAS in an era Dato Asri not PAS in this era.PAS in this era is distroying Their muslims brother and sister.

Anonymous said...

Bro, rupenye ade crite panas dari blog2 puak setan semalam, nak tau ape dia, meh tgk sini...


"Video: Polis sahkan bukan Anwar"

KUALA LUMPUR: Polis mengesahkan bahawa lelaki di dalam video BUKAN Datuk' Seri Anwar Ibrahim seperti yang didakwa oleh BN dan media milik mereka.

Bernama melaporkan kenyataan Timbalan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah, Datuk Acryl Sani Abdullah Sani yang berkata bahawa siasatan mengenai video seks itu telah siap dan siasatan kini menjurus kepada Seksyen 292 Akta Kanun Keseksaan kerana kesalahan mengedar bahan lucah.

"Bagi pihak kami (polis), siasatan telah lengkap dari setiap sudut menjurus kepada Seksyen 292 Akta Kanun Keseksaan (kerana kesalahan mengedar bahan lucah).

"Terpulang kepada Peguam Negara untuk mengambil sebarang tindakan susulan terhadap kes ini dan sekiranya ada mana-mana perkara yang perlu disiasat semula (atas arahan Peguam Negara), kita akan siasatlah," kata Acryl seperti yang dipetik Bernama. Pengedar dan pemilik video lucah itu ialah bekas Ketua Menteri Melaka Tan Sri Rahim Thamby Chik, ahli perniagaan Datuk Shazryl Eskay Abdullah dan Bendahari Perkasa Datuk Shuib Lazim.

Dengan kenyataan ini, polis dengan sendirinya mengesahkan bahawa pelakon dalam video tersebut bukan Anwar.- KeadilanDaily

Short URL: http://www.keadilandaily.com/?p=11697 (ekk, dah ilang pulak pautan tu.. kah kah kah kah)

Anonymous said...

Kalau polis kata itu bukan anwar, maka RCI patut di tubuhkan dengan segera.. seperti pihak pembangkang, pihak pro government pun nak kan keadilan untuk kenal pasti siapa sebenarnya dalam video tu.. Tak kan pembangkang aje boleh tuntut keadilan dengan penubuhan RCI seperti kes TBH dll.. Nanti rakyat yang sokong government pun naik muak dengan government sebab asyik layan kehendak pembangkang aje tapi tak yang menyokongnya.. pikirkan lah sebelum terlambat..

Powered by Blogger.