Apr 21, 2011

VIDEO SEKS ANWAR.. MAT SABU IKRAR AKAN BONGKAR SIAPA ANWAR!!

Bekas kekasih Wan Azizah iaitu Mohamad Sabu atau lebih dikenali dengan panggilan Mat Sabu hari semakin agresif menjelang Pemilihan PAS pada Jun ini. Beliau yang menawarkan diri bertanding bagi jawatan Timbalan Presiden Parti telah menubuhkan KELAB PENYOKONG MAT SABU sebagai salah 1 strategi utama memastikan beliau berjaya merampas jawatan tersebut. 1 Majlis Pelancaran Kelab ini bakal berlangsung pada 6 Mei ini bertempat di Dewan Perhimpunan Cina Selangor dan Kuala Lumpur (KLSAH) pada jam 8 malam. Majlis tersebut juga turut melancarkan Laman Facebook Kelab terbabit.Ternyata Mat Sabu benar2 kepingan hendak menduduki jawatan No. 2 dalam Parti setelah tewas ke tangan Nasharuddin Mat Isa pada Pemilihan yang lepas. Namun, beberapa teman Mat Sabu mengatakan strategi menubuhkan Kelab adalah titik tolak kepada strategi kemuncak Mat Sabu yang akan mencantas Anwar daripada terus berkuasa di dalam PAS. Mat Sabu yang juga salah seorang Pemimpin PAS telah menonton sendiri Rakaman CCTV Seks Anwar Ibrahim akan membuat 1 kejutan terhadap Ketua Pembangkang terbabit.

1 pembongkaran di sebalik Video tersebut telahpun dikenalpasti beliau malah akan menggugat kedudukan Anwar sendiri. Umum mengetahui Mat Sabu adalah individu yang menyimpan dendam terhadap Anwar sejak bersama2 di dalam ABIM lagi. Beliau kelihatan lebih benci setelah Anwar menipu beliau dan rakan2 PAS mengambil keputusan mengejut menyertai PAS pada 1982.

Namun, Mat Sabu seorang Pemimpin yang licik dalam 'membunuh' politik musuh beliau. Ramai di kalangan ahli2 PAS menganggap Mat Sabu telahpun memaafkan segala dosa2 Anwar terhadap beliau. Akan tetapi, ternyata ianya hanyalah lakonan politik semata2. INILAH PELUANG KEEMASAN MAT SABU UNTUK MEMBUNUH KARIER POLITIK ANWAR. SALAH 1 MANIFESTO MAT SABU JIKA DIBERI PELUANG MEMEGANG JAWATAN TIMBALAN PRESIDEN PAS : MEMBONGKAR MUSANG BERBULU AYAM BERNAMA ANWAR AL JUBURI.


3 comments:

Anonymous said...

Hebat Mat Sabu Ni. Jangan haprak mcm Ketua Pengarah YaPIEM dah lah. Mabuk nak pangkat hinggakan dipakai gelaran DR (Cap ayam - yang tidak diiktiraf) di depan namanya. Harap Mat Sabu jangan dok kejar gelaran seperti itu.

za_ahmad said...

Aku langsung sedikit pun tak berkenan dengan Mat Sabu nie, tapi aku sokonglah dia berlaga untuk jawatan Timb.Presiden PAS yg dihajatkannya itu. Laga jangan tak Laga Mat Sabung! Aku menanti nak tengok ayam sabung berkokok keliling kampong.

http://perkasapetaling.blogspot.com

Anonymous said...

dendam kerana berebut kekasih lama, mat sabu...rakyat malaysia yg lain hang boleh kelentong, tapi aku jangan mat.

Powered by Blogger.