Apr 6, 2011

VIDEO SEKS ANWAR.. CIA TURUT SIASAT!!?





NAZRI AZIZ akhirnya bsuara dan akan menubuhkan Suruhanraya Diraja bagi menyiasat Kes Video Seks yg dikaitkan Anwar. Alah.. Memang Anwarlah!! Tak percaya? Serah CIA, bagi mereka belek kesemua isi kandungan Video tersebut. Bukan m'hasut. Akan tetapi niat murni utk memastikan kebenaran terhadap rakyat mengenai penipuan Anwar. Jika hendak dibandingkan dengan tuduhan dari mulut Anwar sendiri tuduhan jenayah ke atas DS Najib, 100 kali ganda lebih teruk.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

Anonymous said...

Bukti video adalah bukti paling kuat dalam mahkamah setakat ini selain DNA. Jika ko ada bukti video mustahil untuk penjenayah terlepas.

Macam mana pulak bukti paling hebat ada dipertikaikan, kes senang macam ni dipusing-pusing, pelik.. Bongok!

Confirm! Anwar Ibrahim dalam video itu. Parpukari orang boleh cam, ini pulak public figure ANUgerah tuhan.

Rakyat dibodo-bodokan!

Anonymous said...

video kabur hitam putih bukti kuat dalam mahkamah??? mahkamah mana?? mahkamah zaman batu umno ke?? kalau ye pn biar terang dan jelas..

lg satu gmbr muka yg dibulat tu mana perginya janggut anuar??? dia cukur ke? hari kemudian ada janggut pulak..

cuma isteri anuar yg lebih kenal luar dalam. org lain sebok nk fitnah kenapa? mcm la tngl serumah ngn anuar..

Anonymous said...

bodohnye anon 4:14pm kat atas ni
lu masuk blog kickdefella dan baca dulu psl video hitam putih tu..then baru komen.
nampak sgt lu tak tahu sikit pun psl kamera..buat malu je komen kat sini.

Powered by Blogger.