Apr 21, 2011

VIDEO SEKS ANWAR BAWA SIAL.. TUAN IBRAHIM HINA HADI AWANG!!?

SYABAS HUSAM MUSA DAN KUMPULAN PRO ERDOGAN!! Strategi menggulingkan Presiden bermula dengan begitu baik sekali. Ternyata Penganalisis Politik, Prof. Dr. Abdul Aziz Bari tidak keseorangan dalam mendesak Hadi Awang berundur dari terus memegang jawatan Presiden PAS. Ianya disusuli dan disokong oleh Naib Presiden PAS, Tuan Ibrahim Tuan Man. Tuan Ibrahim dalam kenyataan beliau di dalam Harakahdaily mengatakan bahawa beliau percaya desakan Dr. Aziz itu berdasarkan penilaiannya terhadap prestasi PAS yang kian menurun dan menyebabkan hilang sokongan dari kalangan Pengundi Melayu, India dan kaum lain2. Tuan Ibrahim yang telah 'curang' dengan Pro Ulama' dan kini bersama Pro Erdogan turut berkata PAS kini dilihat terpaksa bergantung terhadap Pengundi Cina sebagai Undi Ehsan bagi mencapai kemenangan dalam Pilihanraya akan datang. Lebih melucukan, Tuan Ibrahim malah memuji tindakan Dr. Aziz yang mengkritik kepimpinan membuktikan Dr. Aziz sayang akan Parti Islam SeMalaysia (PAS). Dakwa beliau lagi, Dr. Aziz tidak mahu melihat masa depan PAS hancur lebur disebabkan kepimpinan yang amat lemah. BODOH!! Siapa itu Prof. Dr. Abdul Aziz di dalam PAS?Sejauhmana pengalaman beliau jika dibandingkan dengan Hadi Awang? Jelas kelihatan strategi mereke secara terang2 meletakkan kesemua kelemahan Parti di bahu Presiden semata2. Walhal, kemerosotan pengundi memilih PAS adalah disebabkan fahaman PAS yang dibawa Pro Erdogan yang dilihat semakin sekular dan tidak lagi berkumandang menggunakan Islam sebagai rujukan politik mereka. Malah sikap Diktator PAS, Nik Aziz yang dilihat semakin bercelaru menyokong kepimpinan Anwar Ibrahim adalah menjadi punca utama hilangnya kepercayaan pengundi terhadap PAS.

Ada beberapa golongan Vateran PAS Gombak pernah memberitahu kepada Melayu CinDia bahawa tindakan PAS yang menyokong Wawasan Anwar dan DAP akan membawa PAS menjadi sebuah parti yang bukan sekadar sekular, malah akan melahirkan Pemimpin2 PAS yang berfahaman Plurisme. Ini berikutan kenyataan Anwar dalam sebuah temubual Saluran Antarabangsa yang tidak menafikan, fahaman Plurisme dan Liberalisme adalah pendekatan paling efektif dalam membawa Malaysia sebuah Negara Maju. Tidak ada langsung mana2 Pemimpin PAS yang menegur apatah lagi mengkritik hujah Anwar. Namun, sebuah NGO yang pernah diterajui Anwar 1 ketika dahulu iaitu ABIM bukan sahaja mengkritik, malah mengadakan perjumpaan khas bersama Anwar mengkritik hujah tersebut.

Adakah releven Hadi Awang diasak dan didesak meletak jawatan? Bagaimana pula dengan Diktator PAS, Nik Aziz? Memegang jawatan Mursyidul Am PAS yang tertera di dalam Piagam Parti, hanya boleh memegang selama 2 penggal? Agak bijak Tuan Ibrahim yang juga salah seorang pemimpin Pro Erdogan menyahut seruan Prof. Dr. Abdul Aziz. Kelihatan Penganalisis Politik ini juga akan menguasai barisan jawatankuasa tertinggi PAS jika Pro2 Erdogan berjaya merampas majoriti jawatan yang dipertandingkan.

PAS mungkin kini sudah bijak mengaplikasi Strategi kotor Anwar. Akan tetapi, INGAT!! Jika inilah yang akan dibawa PAS di masa akan datang, adalah lebih baik usah bermimpi untuk menawan Negara. Melayu CinDia antara Jutaan rakyat Malaysia yang akan bantah.

PS : Itu lah Ustaz Hadi. Yang dok pi sokong VIDEO SEKS ANWAR tu buat apa..

0 comments:

Powered by Blogger.