Apr 19, 2011

SEKS LUAR BIASA.. DATUK NALLA DEDAH SENARAI 'ANAK IKAN' ANWAR!!





DATUK NALLAKARUPPAN.. Bekas sahabat karib Anwar Ibrahim telah mendedahkan salah 1 hobi dan keperluan dalam hidup Ketua Pembangkang itu yang dilihat beliau sebagai 1 perkara yang amat mengejutkan jika sesiapa yang baru mengenainya. Datuk Nalla mendakwa Anwar seorang yang mengamalkan budaya seks luarbiasa sehingga beliau sendiri rasa terseksa melihat kegiatan hidup Anwar. Beliau yang juga bekas Aktivis PKR mengatakan Anwar sanggup melepaskan nafsu serakahnya tanpa mengira jantina malah isteri Anwar sendiri telah lama mengetahui kegiatan Anwar sejak suaminya itu memegang jawatan Timbalan Perdana Menteri. Anwar sebelum ini pernah mendakwa di dalam beberapa Sidang Media bahawa Datuk Nalla seorang teman dan sahabat yang sukar dicari ganti dan sanggup berhadapan dengan risiko hukuman gantung semata2 membela sahabat. Anwar sendiri mendakwa tidak mampu mencari seorang rakan karib seperti Datuk Nallakaruppan. Namun, manis di mulut, pahit di hati. Anwar tidak pernah mementingkan semangat persahabatan di dalam politik. Beliau sekadar menggunakan individu ketika diperlukan sahaja. Setelah itu, dibuang seperti sampah. Datuk Nalla juga antara individu yang banyak mengeluarkan wang bagi menampung perbelanjaan Parti PKR terutamanya ketika Pilihanraya. Datuk Nalla akan menyenaraikan beberapa nama individu yang pernah menjadi 'mangsa' Anwar dalam masa yang terdekat ini. (Gambar di atas merupakan Anwar Ibrahim ketika menuntut di Universiti Malaya).


13 comments:

Pengikut Nabi Muhamad said...

ada lagi detail citer pasal dato' nala

Adi Kencana said...

Mana senarainya?

http://apakecoh2.blogspot.com/

Anonymous said...

cita nala smua org dah tahu.
cuba senaraikan nuar sibling dan detailkan setiap seorang.
Ya Allah , jauhilah keturunan mereka yg akan datang dari perangai generasi semasa .
Ya Allah , ampunilah dosa2 kami dan dosa2 mereka.
Ya , Allah betulkanlah perjalanan kehidupan kami dan juga mereka.
Amin, Ya Rabbulalamin.

Nasir Zaki said...

salam ziarah, bagi yg berminat melabur emas... sila layari http://publicgolddealer.blogspot.com/

headbomb said...

NAFSU KUDA PUN TAK MACAM NI KEKEKE...HUH

LINK KE BLOQ
http://headbomb.blogspot.com/

Gimbul said...

memang power....

Anonymous said...

Mengapa NALLA KELING PARIAH ni tak buat laporan polis & dakwa dimahkamah kalau banyak sangat bukti songsangnya itu? ...,,,, kalau benar bawa kemahkamah UMNO tuuuu....

Tapi yang bloggers umno/bn pariah jugak suka mengambil maklumat dari keturunan pariah ni..... cereka politik umno made in ajaran mahathirisme ...........

anti bohmau said...

apa salahnya dgn mahathirisme jika ia membawa seribu kabaikan kpd negara? kalau takda Tun M, bayangkan bagaimana kacau bilaunya negara ni jika orang itu yg naik????? homoseksual, biseksual, pluralisme agama, rasuah, kronisme & puak2 yahudi bebas keluar masuk ke negara ni!!! na'uzubillahiminzalik!!!!

berapa banyak jasa nwar dah buat selain mementingkan diri selama ni??? tiap kali buat onar, tak pernah nak mengaku salah, bini dgn anak jadi perisai, penyokong tegar jadi benteng. lepas gunakan mereka dia lari sembunyi..pemimpin apa gitu?

Anonymous said...

ajaran mahathirisme tu banyak kebaikan? kakakah .... ajaran fitnah liwat, ajaran rasuah, ajaran janggut nabi kerana tak ada pisau gillette, ajaran auta bill-out syarikat2 proxy & mahatir sons, ajaran sister in islam, ... politik lucah, isa, auku, ..... bla.. bla...

umno=ajaran mahathirisme= penganut atarturk.

Anonymous said...

anon 8.00 pm manyak banggang....

Anonymous said...

anon 8.00pm memang bangang... buta perut!!!! yg dia nmpk cuma kroni mahathir... kroni anuar masa jd tpm dulu buat2 tk tau plak...

Anonymous said...

Memang Pukimak puak puak Fuckatan NI

Abd Razak said...

nakk buktikan bukan senang bro!
kes video seks anwar pun boleh dinafikan ..itu bukan anwar
apatah lagi kes2 yang dah berlalu tampa hitan putih.
bukti jam omega limited edition arab saudi pun anwar boleh nafi..
tunggu lah bala dari allah keatas peliwat tu.aku rasa dah tak lama dah!
amin.

Powered by Blogger.