Apr 10, 2011

PRU SARAWAK.. ANWAR AKAN BOGEL VIDEO SKANDAL NAJIB!!?

Anwar ternyata takut akan aura Datuk Seri Najib apabila bertindak untuk turun kempen buat kali ke2 di Sarawak. Anwar yang mendakwa kononnya tindakan DS Najib itu bagi menyelamatkan politik Taib Mahmud mendakwa, tindakan DS Najib ini dipengaruhi oleh beberapa faktor termasuklah membuat serangan hendap terhadap kepimpinan PKR Sarawak di bawah Baru Bian.
Anwar terlupa bahawa beliau pernah bersama2 dengan DS Najib di dalam Kerajaan. Malah Perdana Menteri Malaysia itu lebih berpengalaman di dalam arena politik tanah air sejak kemunculan beliau selepas perginya bapanya Tun Abdul Razak yang juga seorang pemimpin yang banyak berjasa pada Negeri tersebut.

Apa yang mampu dijanjikan oleh Anwar hanyalah omong2 kosong semata2. Malah, ketika memegang jawatan di dalam Kerajaan, pelbagai penyelewengan telah Anwar lakukan terutamanya sewaktu Kempen Pemilihan UMNO Malaysia 1 ketika dahulu. Banyak peruntukan yang sepatutnya diberikan kepada Negeri Sarawak telah disalahgunakan oleh Anwar dengan memberi kepada Negeri2 lain demi kepentingan politik beliau yang ketika itu rancak untuk merampas jawatan Timbalan Presiden UMNO. Benarkah?

Melayu CinDia akan kemukakan antara penyelewengan2 Anwar yang diakui sendiri oleh Pemimpin2 BN termasuklah dari kalangan PBB sendiri. KAU TUNGGU ANWAR!! DASAR BAPA PORNOGRAFI NEGARA!!


2 comments:

Anonymous said...

Anu War.. kaki liwat, kaki penipu dan bapa segala kaki...anak sapa lah ni..

Anonymous said...

[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose jacka[/url]
Det ofta ingen behöver lämna Här är där hula tjäna miljoner, eftersom en sådan möjlighet knackar rätt strax detta adress , dessutom väntar egna varmt mottagande som du tjänar din ultimata väg i För att verkligen större vinster.
,[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose[/url]
 Nu ungefär som 1 stor sällskaplig test, dem ofta kan vara trycka begränsningar, som utgör mina principer som förstår conitinues längs med inrätta hela algoritmer i variabler oväntade igår.
http://www.monclerjacka2012.com
 Den viktigaste auditiva dyslektiker kan höra bokstaven på andra sidan ord rörig som, och dessutom kanske inte för att upprepa något där experter staten här folk högst hörde stund sedan. De flesta människor förknippar dyslexi när det gäller att smälta svårigheter.

Powered by Blogger.