Apr 11, 2011

PENANG ANJUR PESTA GAY T'BESAR DI ASIA!!

Sarawak bakal menghadapi situasi yg sama jika memberi peluang kepada Parti Pembangkang pimpinan Anwar untuk menawan Negeri ini. Pulau Pinang kini menghadapi masalah besar apabila terhadap lambakan Golongan GAY yg semakin kritikal sehingga tidak lagi mampu dibendung. Ini diperakui oleh kebanyakan masyarakat Penang yg semakin khuatir dgn masalah tersebut. Malah ada banyak kumpulan Gay di Penang yg turut mbantu jentera PKR bagi Pilihanraya yang sedang berlangsung di Sarawak pada ketika ini. Ini merupakan maklumat yg diperolehi dari salah seorang AJK Jentera PKR Kapit yang turut tkejut dgn pkembangan tersebut.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

pacat said...

ngeri siot! kalau menang malam tu juga pesta GAY akan berlangsung dengan penuh gaya dan jayanya!!

Anonymous said...

kita bako jer dia org tuuu yop....

Anonymous said...

cukup2 la tu fitnah..auta je pandai..zzz..mana fakta???gambar??video??permit??laporan polis??saksi??statement perbelanjaan penganjuran pesta??kenyataan mufti??xdak pon..zzz..habok pon tarakkk..pi jilat lobang juboq sayfool la lu sume umngok..

Anonybapakkau said...

apasal jaja nama saiful la mamat atas ni.. baik lu jilat lubang jubur bapak engkau sendiri je.. tak pun pantat mak ngkau yang berkulat tu

Anonymous said...

Cehhhh.... bukti ada? Takat cakap mulut aku pun boleh..

Jika BN menang di Sarawak pesta seks secara besar2 besaran akan diadakan di semenanjung... Pesta minum air kencing setan juga ada.. Maklumat ini amat sahih dan dibongkarkan olehahli UMNO yang berasa kesal dengan tindakan pemimpin UMNO itu sendiri... Namanya dirahsiakan demi melindungi keselamatan dirinya..

prrfffhhhhhh XD

- RYCA -

Anonymous said...

woii! penulis blog yg bangang! aku org penang... nk tulis tu agak2 la woi... jangan nk reka2 cerita! dh xdak isu fitnah ja keja hang!!! awat?? takot najib xbagi gaji ka kalau xfitnah??? aku suka penang bwh kerajaan pr dari bn.

Anonymous said...

Anon 415pm..

Anda memang seorang yang mempounyai otak untuk berfikir.. Tidak seperti juak juak PKR dan PAS yang lain.. Semua bukti nyata yang di tanya itu ada pada kes anwar.. tapi bukan pada kes gay tu.. jadi pikirlah sendiri..

Powered by Blogger.