Apr 21, 2011

PELACUR KOREA SAKSI KEDUA VIDEO SEKS ANWAR!!?

KOREA SELATAN SAHKAN PERKARA INI!! Melalui Laporan Biometrik yang menggunakan mesin imbasan diri berkomputer, sebuah Agensi Penyiaran Terkemuka di Korea Selatan telah mengesahkan bahawa Pemimpin Politik yang dikaitkan di dalam Video tersebut adalah Anwar Ibrahim. Ini berdasarkan perincian saiz tubuh Anwar dalam rekod polis. Analisis dan kajian tersebut akan diserahkan kepada pihak Peguam Negara bagi langkah susulan. Kandungan laporan itu juga mengesahkan bahawa keputusan Analisis Visual dan Teknikal Video itu diperoleh oleh Pasukan Penyiasat Khas yang diketuai Timbalan Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Acryl Sani Abdullah Sani pada 10 April lalu selepas menghantar sampel rakaman berkenaan kepada agensi itu pada 4 April.Anwar yang kini berada di luar Negara dikhabarkan sedang menempah Jam Tangan Omega yang seakan2 Jam asal beliau dan akan menggunakan ia sebagai 'bukti kukuh' bahawa UMNO telah memfitnah beliau.

Selain itu, Anwar juga dikatakan sedang menjalani rawatan untuk menurunkan berat badan beliau terutamanya di bahagian Perut bagi membuktikan bahawa susuk badan Anwar kononnya lebih tegap jika dibandingkan dengan 'Anwar' di dalam Video tersebut yang kelihatan lebih 'kendur'.

Laporan terbaru ini juga telah disiarkan akhbar Berita Harian yang turut mendakwa pihak Polis telahpun mengenalpasti lokasi Video tersebut dirakamkan iaitu di sekitar Wilayah Persekutuan. Pihak polis juga telah berjaya menyoalsiasat Wanita Asing di dalam Video terbabit yang didakwa merupakan salah seorang Pelajar di sebuah Institusi Pengajian Tinggi Swasta di Kuala Lumpur. Ada yang mendakwa Wanita Asing tersebut juga berasal dari Korea Selatan dan dibesarkan di China.


7 comments:

Sudir said...

Lepas ni akan muncul pendatang baru di layar drama.. ANUWAR SCHWARCENEGGER

Anonymous said...

Dia dah lama tak rasa Korea sebab Korea dia(Jijah) dah pencen jadi dia hentam Korea muda le......
Baguih hang Nuar, hang dah ada syurga didunia lagi...hebat...hebat
Gua tabik sama lu.....

Anonymous said...

dah dato eskay kata "i was there"
mestilah dengan anuar
apalah susah payah nak buat nak buat imbasan sampai ke korea, tubuh saja suruhanjaya di raja biar semuanya jelas macam kes Teo Beng Hock. kan semua dah jelas apa sebenarnya berlaku sebelum kamatian beliau. siapa watak penyangak yang terlibat. kalau tak selagi itulah dia memburukan imej UMNO. sampai bilalah kerajaan mesti berlembut dengan manusia anugerah tuhan ini. rakyat dah bosan dan mahukan kebenaran dan memanggil saksi-saksi dan kawan-kawan rapat anuar.

Anonymous said...

macamanapun, perasa Korea juga yang mengkantoikan dia.

Relevan said...

K pop.. arus semasa..

Anonymous said...

@relevan - kalo filem tamil tetibe jadi arus semasa, camner plak tu...

Anonymous said...

from the photo shown, very obvious, the 'anwar'on the left is not the 'anwar 'on the right.

the tajuk soung funny, is it not ?

this type of blog really wasted the spaces in the server.

Powered by Blogger.