Apr 7, 2011

NAJIB BUKTIKAN SKANDAL ANWAR!!?.. PAS BODOH!!

MANA PRINSIP PEMBANGKANG?? Itu tanya PM, Najib Tun Razak terhadap Pemimpin2 DAP, PKR dan PAS dalam menangani isu berkenaan Video Seks Anwar Ibrahim yang kecoh baru2 ini. Ianya diberitahu setelah Pembangkang mengambil keputusan menolak bulat2 cadangan Menteri JPM, Nazri Aziz untuk menubuhkan Suruhanjaya Di Raja bagi menyiasat Video yang didedahkan oleh sahabat karib Anwar, Datuk Eskay. DS Najib mendakwa, PAS dan DAP sewajarnya menyokong usaha tersebut sebagai salah 1 platform bagi membuktikan samada perjuangan Anwar yang mereka junjung sejak sekian lama adalah releven ataupun sebaliknya.
DS Najib juga mendakwa kedua2 parti ini memperlihatkan kebodohan masing2 apabila sanggup menggadai dan meninggalkan Prinsip Utama Perjuangan parti masing2 semata2 untuk membawa prinsip kotor Anwar. Sudah pula disalahkan beliau sebagai punca utama pendedahan video terbabit, dibela Anwar yang mereka sendiri meragui samada benar2 tidak terlibat di dalam skandal seks tersebut. DS Najib mengatakan beliau sendiri akan turut bersyukur jika benar Suruhanjaya itu memutuskan individu di dalam Video itu bukan Anwar. seperti yang didakwa.

Namun, apabila melihat reaksi Pembangkang yang seboleh2 nya membantah, seperti ada udang di sebalik batu. DS Najib juga agak hairan kerana jika ada sesuatu isu membabitkan Pemimpin2 BN, merekalah orang yang ke depan mendesak penubuhan Suruhanjaya Di Raja, namun tindakan sebaliknya pula berlaku apabila Pemimpin Pujaan mereka berhadapan dengan kes2 yang sama.0 comments:

Powered by Blogger.