Apr 29, 2011

MAMAT KHALID AKAN FILEMKAN VIDEO SEKS ANWAR!!?

Tatkala PAS dok sibuk mencari populariti dengan menggunakan Bob Lokman, Pengarah filem HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH Mamat Khalid hari ini mengesahkan akan menyertai UMNO bahagian Gopeng tidak lama lagi. Mamat, yang berasal dari Perak, berkata beliau akan menyertai UMNO Bahagian Gopeng "kerana itu adalah tradisi keluarga". Minggu lepas, beliau menemani AC Mizal yang menyerahkan borang menyertai UMNO bersama-sama 500 yang lain dalam program 'Jom Sertai UMNO' anjuran Pemuda UMNO Bahagian Ipoh Barat. Lepas ni boleh la buat filem tentang VIDEO SEKS ANWAR!! Opssss?? Tak mungkin. Melayu CinDia beranggapan dan tidak menafikan, tiada pelakon paling hebat di muka bumi ini melainkan Sang Manusia bernama Anwar Ibrahim.


Ketua Wanita UMNO Bahagian Gopeng, Datuk Hamidah Osman, berkata sejak akhir- ini memang terdapat perubahan mendadak di mana selebriti dan golongan muda mulai memilih UMNO sebagai parti pilihan mereka.

"Saya harap trend ini akan terus meningkat di masa depan terutama menjelang pilihan raya umum akan datang dan seterusnya," katanya. Sebelum ini, pelakon dan pengacara Datuk AC Mizal dan isteri Datin Emylia Rosnaida, turut mengumumkan penyertaan mereka ke dalam parti keramat orang Melayu itu.

Kelihatan PAS telah memakan diri akibat terlalu bongkak mengatakan bahawa ARTIS MALAYSIA sendiri menyokong PAS dan tidak bersetuju dengan UMNO.


1 comments:

Anonymous said...

betul ke video versi penuh dah muncul petang tadi di upload oleh rabiaab11 ( Link Sini )

Powered by Blogger.