Apr 25, 2011

LELAKI Y.. ANWAR TUNJUK ZAKAR DEPAN PEGUAM!!?





PENDAKWARAYA KES LIWAT ANWAR akhirnya mengesahkan individu yang menggelarkan dirinya sebagai Lelaki Y merupakan Ketua Pembangkang, ANWAR IBRAHIM. Ini jelas terbukti hasil siasatan dan kajian DNA terhadap 3 barang bukti sepadan dengan DNA yang terdapat pada rektum rendah pengadu yang juga merupakan bekas Pembantu beliau, Saiful Bukhari. Anwar yang juga merupakan Ahli Parlimen Permatang Pauh bakal berhadapan dengan laluan sukar walaupun berkeras akan membela diri dan mengatakan bahawa kesemua pertuduhan ini adalah 1 Konspirasi semata2. Selain berhadapan dengan Kes Liwat, Anwar juga bakal bertarung dengan moralnya sendiri setelah penyiasatan terhadap Rakaman CCTV Video Seks bersama gadis dari China yang juga merupakan Mahasiswi sebuah IPT semakin menghampiri keputusan. Perbicaraan Kes Liwat Anwar ini juga kecoh dengan isu Zakar sehinggakan berlaku pertikaman lidah antara kedua2 pihak, Ini kerana secara tiba2 Karpal Singh panik dengan mendakwa Zakar Anwar tidak pernah 'menikam' dubur Saiful.


2 comments:

Anonymous said...

Itu singh kuat main belakang buat statement bodoh lagi..

Dah DNA dalam dubur saiful tu dna anwar, so apa nak kecoh lagi..

Tak kan ada org nak letak dna anwar dalam jubur saiful tu.. bukan senang nak buat benda macam tu.. mana boleh garuk si anwar punya lengan / belakang dengan jari lepas tu jolok jubur saiful untuk letak dna tu.. dna akan terdapat sebab anwar tak pakai kondom, oleh tu kesan geseran kat dalam jubur tu dan air mani tu yang buat dna dalam jubur tu boleh di detect..

Apa cerita pulak pasal anwar tak nak bagi dia punya dna sebab takut di manipulasi.. bukan nya tak boleh semua proses dari mengambil sample sampai pengesahan dna tu di buat secara transparency depan semua yang kena tipu dek anwar tu termasuk nik aziz, hadi awang, khalid gagap dll.. tak payah depan karpal lah sebab si Singh tu memang dah tahu yang anwar memang bersalah tapi still nak defense anwar sebab kepentingan politik DAP..

Satu lagi cakap kenapa saiful tak lawan anwar kalau tak mahu di sodomi.. cuba tanya org yang pernah kena soal dalam MACC atau dek polis.. Ada ke keluar lebam sana sini kena pukul untuk bagi statement.. kenapa statement still dapat.. sebab takut atau mental torture etc lah.. samalah kes ni, kan si saiful dah cakap yang dia takut dengan si anwar tu pada masa tu.. tengok gaya pun si saiful ni jenis yang tak berapa kuat pun..

Karpal singh pun cuba nak ugut court dan menakutkan judge untuk buat keputusan dengan menyabitkan nama PM dalam hujah pembukaannya.. dia kata court kena buat keputusan berdasarkan kes dan bukan media dan kenyataan PM.. apakah maksud semua itu.. kalau judge dapati anwar bersalah maka kononnya judge tu bias lah..

Tak tahu apa lagi yang nak di tunjuk kan yang anwar tak bersalah.. adakah sebab saiful tak lawan aje.. sedangkan semua bukti luar dan dalam mahkahmah menunjukkan yang anwar memang bersalah..

- Memang perangai dah macam tu, tanya datuk nalla dll
- Kes video seks tu kalau betul, lagi memperlihatkan dengan lebih nyata yang anwar memang perangai macam setan..
- Kenapa anwar tak nak bersumpah laknat yang dia tak liwat saiful spt apa yang saiful sumpah.. anwar sebenarnya bukan takut dia di laknat allah, tetapi takut keturunan dia di laknat.. rasanya mungkin kak wan dah cakap atau bagio warning kalau dia bersumpah laknat maka itu seperti melaknat mereka sekeluarga maka diaorg tidak akan terus berada di sisi anwar lagi..
- dna dah bukti kan semua tu adalah benar.. ralat dna tu berapa peratus.. mungkin 1 dalam satu ratus ribu.. tak kan nasib anwar tak baik dalam hal ni, sebab terdapat ralat dalam mengenal pasti dna tu, maka dna Y tu sama dengan dna dia..

Dari proseding mahkahmah, memang tak disangkal atau di nafikan lagi olen pihak anwar sendiri bahawa cara dna Y itu di ambil dan disahkan adalah mengikut prosedur yang betul.. jadi kalau mereka still nak cakap yang ini konspirasi, maka anwar patut beri dna baru dan ujian dibuat secara transparency untuk buktikan dna anwar sama atau tidak dengan dna Y.. bukan dengan mengatakan saiful berbohong sebab tak melawan anwar.. Tetapi ini tidak pula disuruh oleh si Singh sebab dah tahu memang akan sama.. Berani kerana benar..

Anonymous said...

Mungkin kah masa berlaku tu suka sama suka.. lepas tu tak suka.. walaubagaimanapun, walau pun suka sama suka, tapi liwat tetap liwat..

Powered by Blogger.