Apr 4, 2011

KISAH SKANDAL MAT SABU KINI HAMPIR GILA KERANA ANWAR!!

Jika dunia ini dapat diputar semula ke zaman silam, bekasa anak dara ini mungkin akan dapat mengatur semula kehidupannya. Namun apakan daya, dunia semakin mengejar masa ke hadapan. Apa yang telah berlaku dipikul hampir mati dibuatnya. Kisah suami tercinta yang dahulu dianggap cabaran hidup kini sebenarnya bertukar menjadi malapetaka. Mungkin inilah suratan takdir anak dara yang teramat gilakan Anwar 1 ketika dahulu. Sehinggakan terus menolak cinta Pemimpin PAS yang menggelar Anwar sebagai Al Juburi hanya semata2 cintakan Anwar. Namun, cinta Anwar telah dikongsi orang2 lain. Mungkin tidak sepenuhnya namun cinta malam pertama telah berterabur Anwar curahkan kepada individu2 yang ingin dimilikinya, tanpa mengira jantina.
Wan Azizah.. Inilah Wan Azizah yang dahulunya dikenali sebagai Doktor Perubatan Hospital Kuala Lumpur. Beliau hampir gila apabila memikirkan tabiat suami beliau yang kian semakin lupa diri sejak dikeluarkan dari penjara. Benar sesetengah pandangan bekas Totok2 Anwar, kuasa membuatkan Anwar lupa asal usulnya. Kuasa membuatkan Anwar tamak haloba. Kuasa jugalah yang membuatkan menggadai maruah Keluarga.

Namun, lakonan terpaksa diteruskan. Terbaru mengenai soal pembongkaran Video Seks yang dikatakan melibatkan Anwar. Kak Wan kadangkala lesu dan tidak bermaya untuk melakonkan semul watak2 yang semakin mencabar dirinya. Namun, ianya tetap diteruskan demi suami tercinta. Sekali sekala teringat zaman bujangnya. Malah jika dilihat ketika Anwar meringkuk di dalam penjara, Wan Azizah kelihatan lebih bergaya dan menarik perhatian umum melalui perwatakan dan gaya solekan yang manis.

Walaupun ada di kalangan individu yang menggelar Kak Wan sebagai Pengkhianat Bangsa, bagi Melayu CinDia Kak Wan seorang isteri yang setia. Walaupun pelbagai bencana terpaksa ditempuh akibat kelakuan buruk suaminya, Kak Wan terima dan terus mempertahankan suaminya walaupun hatinya berkecamuk, demi anak2. Inilah dinamakan cinta seorang bekas anak dara yang terlalu cintakan suaminya. Semoga Allah membuka hatimu, Kak Wan.


2 comments:

Anonymous said...

Panas berapi bak gunung berapi:

VIDEO SEKS ANUGERAH TUHAN TERSEBAR DI YOUTUBE

http://www.youtube.com/watch?v=DNEWGYPd1MU

anugerah tuhan ker? said...

wan azizah buat benda betul laki tp die je mcm sundal

Powered by Blogger.