Apr 3, 2011

KHALID SAMAD ANGGAP TUN M LEBIH HEBAT DARI NIK AZIZ??

Ketika kebanyakan Pemimpin2 Pembangkang membidas penulisan Tun Mahathir melalui buku keluaran terbaru beliau, A Doctor In The House, secara tiba2 ada juga di kalangan mereka yang teruja dan memuji kebijaksanaan Tun M dalam menghasilkan sesebuah nukilan. Beberapa AJK PAS Shah Alam berkata, mereka berang dengan Khalid Samad yang merupakan individu yang memuji penulisan Bekas Perdana Menteri tersebut. Malah, di rumah Khalid Samad juga kelihatan beberapa buah buku yang mempunyai kaitan dengan karier penulisan Tun M. Mereka menganggap tindakan Khalid Samad itu sebagai 1 pengkhianatan terhadap parti. Melayu CinDia kadangkala melihat totok2 PAS ini seolah2 telah diperbodohkan oleh pemimpin2 mereka sendiri. Lupakah mereka bahawa Nik Aziz sendiri pernah memuji Tun M yang dianggap beliau sebagai Pemimpin ISLAM yang paling berani menghentam dan mengugut Yahudi Zionis. Nik Aziz juga kagum dengan aura Tun M sehinggakan Zionis tidak berani membuat sebarang kenyataan balas terhadap kritikan tersebut. Totok2 PAS... Kamu semua yang telah dipermainkan oleh mainan politik Pemimpin2 kamu. Memang jika disebut dari mulut Pemimpin2 anda benci pada Tun M, tapi bak kata orang... Semakin kubenci.. Semakin kuat sayangku..


4 comments:

Anonymous said...

Hakikatnya, tiada siapa di Malaysia dan di dunia yang menidakkan kebijaksanaan dan keupayaan Dr. Mahathir.

Hanya orang2 yang bodoh sombong sahaja yang membisu, tapi hakikatnya bersetuju dengan makhluk kurniaan Allah ini, Tun Dr. Mahathir Mohamad.

-artis-

Kotarakyat said...

http://tibusmaren.blogspot.com/ sila link kan blog saya. UMB BN Sarawak

lidey lim said...

Tun M ni ibarat satu dalam trillion.

setakat la ni tak dak sapa lagi la yang boleh challenge *dlm negera kita la*
bukan setakat tak dak, bayang bayang pun tak nampak lagi.

kalau setakat pemimpin puak puak pembangkang, bukan setakat bayang bayang, hantu bayang bayang pun tak dak chance boleh challeng Tun M.

ajai62 said...

Assalam bro

Puak pembangkang ni terutama penyokong mereka tak boleh menerima kebijaksaan Tun M. Sebab tu meroyan tak tentu pasal. Hati dah gelap dan busuk sebab tu kena kelentong dengan dia orang punya pemimpin. Otak dah beku...

Powered by Blogger.