Apr 4, 2011

KANTOI VIDEO SEKS.. ANWAR LARI KE AUSTRALIA!!?





SUAKA POLITIK!! Video seks tlh disahkan merupakan Anwar Ibrahim b'sama Pelacur dari China. Anwar kini sdg mendptkan suara politik dari Negara luar bg menyelamatkan diri. Adakah sah dakwaan tersebut? Layari www.papagomo.com.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.


6 comments:

Anonymous said...

Suaka politik kepala hatok dia! Bila confirm jer, terus rampas pasport dia dan sumbatkan barua ni ke Sg Buloh utk 20 tahun lagi.Babi punya Melayu. Buat malu bangsa aje!

Anonymous said...

aku tgok citer charlie chaplin yg hitam putih tu pn lg jelas gambar dia dr kamera yg rakam video seks ni.. nmpak sgat nk pedajal anwar.. udah2 le fitnah.. baru2 ni aku gi pasar mlm nmpak apek jual ikan muka dia cam pak lah.. klu aku rakam guna kamera cctv mesti org ingat pak lah jual ikan.. sbab bntuk muka lbih kurang cam pak lah.. ramai je org yg ada rupa bntuk muka seiras..

Anonymous said...

itu lah dia umno ni mmg penjual ikan pun dia rembat wat modal. hahaha. kelakar beb. umno trus maju ke belakang.

nazir said...

untuk anon
April 4, 2011 7:39 PM dan April 6, 2011 5:59 PM


1. Nak perthankan NUar tu mmg x salah... tapi jgn capat comfident sgt yg dlm video tu bukan NUar..

2. Sbb yg ditayang ti baru permulaan saja.. walaupun pendek tapi cukup jelas untuk mengatakan 70 % itu adalah si NUAR tu...

3. Kalau dityang habis 20mnit.. ermm pastinya muka tu tak akan ubah jadi muka pak lah atau atau apek penjual ikan.

4. Yang pasti muka NUAR gak lah yg akan ada sampi pancut...

5. Aku rasa vodeo NUAR ni lagi jelas kalau di banding dgn video Chua Soi Lek yg agak jauh dan gelap..

6. Tapi video NUAR ni cukup terang lagi clear sbb dekat dgn camera.

7. Jendol dan jambul NUAR pun nampak.. malah gerak geri NUAR mmg sebijik mcm NUAR yg sdng hadapi kes liwat tu..

8. Dalam kos juruphoto ada mengatakan... gambar yg pegun mmg mudah di empose. Tapi kalau video tape.. belum ada technology yg boleh emposed.. Vdeo tape hanya boleh di empose adalah warnanya saja samada nak terang atau gelap.

9. So kepada yg asyik kata ni kpnpirasi dan buruk2kan umno dan polis... jgn lah confident sgt yg video tu bkan NUAR... Nanti pasti siasatan diraja pasti akan diadakan..

10. Tengoklah siapa yg kena... bagi aku dulu masa dlm refomasi aku mmg sokong buta2 NUar ni... tapi bila dah dekat dgn NUAR ni... mmg mcm2 benda tak baik akan kita tahu...

11. so terimkasih kat kawan2 aku yg sedarkan aku dan bantu aku masa kena belasah buat refomasi dulu.

12. Skg aku buat buat refomasi gak... tapi untuk hapuskan NUAR PELIWAT DAN GILER SEKS..

Anonymous said...

dorang ni ada skit2 kena sedara ngan anuar coz dorang defend la, kalau anuar mengaku pun dorang tetapkan kata konspirasi.mungkin la dorang bercita cita nak jawatan kalau2 anuar jadi PM,setidak tidaknya pencacai pun jadilah

Anonymous said...

aku pemegang sepanduk pkr dulu time tu semua tempat aku da tampal poster mata dajjal . tapi skg aku dah matang dan pandai menilai ..no way.. sumpah demi Allah aku takkan bersekongkol dgn penzina dan peliwat ni. Allah akan tunjuk diri ko yang sbnrnya...

Powered by Blogger.