Apr 11, 2011

GUAN ENG ISYTIHAR BUDAYA GAY HALAL DI PENANG!!


Itu bukan masalah saya mahupun bos saya. Kenyataan paling mengejutkan daripada salah seorang Pegawai Kanan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng. Ini berikutan insiden budaya Gay yang kian kritikal di Pulau Pinang sehinggakan ada penganjuran Pesta secara besar2 an di Bandar Georgetown. Selain itu, terdapat juga beberapa Kumpulan Gay yang bertindak sebagai jentera Pilihanraya Negeri Sarawak bagi pihak PKR. Pegawai kanan Setiausaha Agung DAP itu turut berkata, Budaya Gay merupakan naluri semulajadi manusia yang tidak boleh dikawal oleh mana2 badan mahupun pihak Kerajaan. Ianya juga telahpun diikhtiraf oleh kebanyakan Negara2 Maju. Kenyataan beliau seolah2 cuba memberitahu bahawa Kerajaan Negeri Pulau Pinang di masa hadapan akan mengikhtiraf golongan songsang ini jika DAP terus diberi kepercayaan untuk memerintahan Negeri tersebut pada PRU akan datang.3 comments:

Anonymous said...

Kah kah kah...

Blog kau tok sik habis2 fitnah orang....

Hati busuk macam katak puru... Muka buruk macam bunga taik ayam...

Kau tengah promote "gay" kah? Atau pun kau gay? Langsung sik bernafsu.... La la lala

pok ngah nik ajis said...

kah. . .kah. . .kah. . .ko lari dari gomo. . . .masuk kelaman ni lak. . .

Konpem. . . bab gay ni yg buat ko paneh hati.. . .bukan apa. . .sememangnya ko memang gay sbb da ada kitab JIN GAY karya agung Mangkok albontoti. . .

Manusia 2 alam. . . .sik bernafsu. . .? ko serah je bontot kat bewak sekor tu sure dia sudunya ko. . .dasar ayam penyek. . . . .

ntahla said...

apa lagi BANTERAS LAH!!!! mana puak2 PAS yang KONONNYA ISLAM SANGAT tu?? kenapa kecut telor?? g la guling2 tengah jalan buat protes anti-maksiat.. korang kan hebat benda2 gini??
tak berani ker? hmm kerajaan jugak yang buat, pastu korang KUTUK BALIK kerajaan.. podah..

Powered by Blogger.