Apr 27, 2011

FULL VERSION.. MAT SABU AKAN SEBAR VIDEO SEKS ANWAR!!?

Kenyataan pihak polis semalam yang hanya akan mendedahkan perilaku seks di dalam Rakaman Video CCTV tersebut menyebabkan beberapa pemimpin PAS naik hantu. Malah, salah seorang pengikut tegar Pemimpin PAS yang bakal bersaing bagi jawatan Timbalan Presiden PAS mencabar pihak Polis agar membuat tayangan penuh Video Seks Anwar Ibrahim di khalayak umum. Ini penting agar rakyat dapat menilai sendiri dan memberi jawapan identiti individu yang terlibat dalam skandal Video Seks terbabit. Beliau mendakwa adalah lebih releven dan lebih adil jika raktat sendiri menilai siapakah Pemimpin yang wajar diangkat dan dijulang sebagai Pemimpin Negara. Sebelum ini, ramai di kalangan Pemimpin2 PAS Pro Ulama' sudah mula merasakan ragu2 terhadap pendirian akhlak dan moral Anwar Ibrahim setelah 2 pemimpin PAS, Mat Sabu dan Mustafa Ali bertindak berani tampil menonton Video Seks tersebut di Carcosa Seri Negara. Akan tetapi, Pemimpin2 PAS Pro Erdogan begitu agresif membuat kenyataan menafikan sekeras2 nya Anwar terlibat dan yakin bahawa ini merupakan 1 fitnah semata2. JIKA KALANGAN PEMIMPIN PAS SENDIRI MEMBERI LAMPU HIJAU UNTUK MENAYANGKAN VIDEO TERSEBUT KEPADA UMUM, APA YANG HENDAK DITUNGGU LAGI!!?


2 comments:

Abd Razak said...

jangan terperangkap cabaran seperti ini..kerana undang2 menanti setiap pemilik atau menayang bahan lucah.pehak polis berhak menyimpan untuk siasatan sahaja bukanya untuk menayang pada umum.sekiranya pehak polis menayang bermakna polis juga telah menglanggar undang2 tersebut.hanya mahkamah saja berhak membuat tayangan semasa perbicaraan nanti untuk bahan bukti.
sekian
capt razak..hidup umno!!! demi islam dan bangsa melayu

Anonymous said...

Syukur masih ada capt yang berada di sebelah yang benar.. harap ramai melayu dalam tentera, polis dan badan beruniform berada di bahagian yang sama.. tidak seperti di IPTA awam dimana angin lebih kepada yang sebelah sana.. harap juga dapat perhatian serius dari pihak KPT..

Powered by Blogger.