Apr 22, 2011

DUBUR SAIFUL.. DR. LO'LO PERNAH PERIKSA DNA ANWAR!!?





DR. LO'LO HAJI GHAZALI.. Salah seorang Pemimpin PAS Pro Erdogan dilihat beriya2 mempertahankan Anwar dalam menangkis persoalan lelaki di dalam Video Seks Ketua Pembangkang itu. Beliau yang juga merupakan Ahli Parlimen Titiwangsa merupakan antara beberapa Pemimpin PAS yang acap kali 'menembak' pihak lawan di Twitter dan melambung2 Anwar sejak hari pertama Video tersebut dibongkar oleh Datuk Eskay. Hampir setiap hari beliau akan membalas semula tiap2 individu yang cuba mengaitkan Video Seks tersebut dengan Anwar. Bela Anwar Ibrahim mengalahkan Pemimpin PKR. Agaknya beliau terlupa bahawa beliau adalah Pemimpin dari Parti PAS.



Jika mana2 individu yang pertama kali menemui dan mengenali anak Dato' Haji Ghazali ini, sudah pasti individu tersebut beranggapan beliau adalah Pemimpin PKR. Orang daripada suka sampai naik menyampah pula dengan tindakan Dr. Lo'lo 'overdose' membela Diktator PKR itu. Apa yang menyebabkan Dr. Lo'lo beriya2 benar membela Anwar? Tatkala Hadi Awang diserang beberapa orang PAS yang mendesak Presiden PAS itu meletak jawatan, tidak pula Dr. Lo'lo mempertahankannya.

Atau Dr. Lo'lo juga tergolong dalam Kumpulan yang akan mengguling kepimpinan Hadi Awang. Dr. Lo'lo yang juga tidak 'sebulu' dengan Nuridah Mohd Salleh (Ketua Dewan Muslimat PAS) ini sedang bertarung nyawa menghadapi Penyakit Kanser yang sekian lama merebak. Agaknya Dr. Lo'lo ini jika dipilih PAS dan Anwar, beliau lebih rela mati bersama Anwar. Terpulanglah Dr. Melayu CinDia mendoakan agar Dr. Lo'lo Haji Ghazali segera sembuh dan dilindungi Allah.


6 comments:

Anonymous said...

Liat juga umur dr.loqlaq ni. Tempuh 7bln hayat dr ni yg diramal pakar tu dah due.

Ular Menyusur Akar said...

Saoerti dinyanyikan lagu lama;

Laila majnun duduk bercinta,
di maki di benci semualah orang;
Hidup mereka penuh derita,
Bilalah mati bertindih tulang.

Semoga Lo lo dan nuar tercapai hajat untuk bersama dalam satu liang.

Tok We said...

Salam,
Sampai masanya kita mengadap Allah swt. Kala itu semua perkataan, perbuatan kita akan ditanya dan diadili Allah..

Kita bias sambil berlindung dengan topeng agama yang kita pakai akan dihisab Allah tanpa dalih lagi.

Sekarang kata apapun ada orang sombong kata dia sahajalah yang betul lagi benar. Orang lain semua fitnah..

Anonymous said...

bawa bertaubatlah Dr.Lo Lo
semuanya hal dunia semata
bukan politik yang akan ditanya
di akhirat nanti
kalau apa yang allah dah tunjukkan masih tak percaya juga memang dah gelaplah hati Dr tak yakin dengan ketentuan allah. payahlah Dr nak dapat rahmat allah kelak.
sedangkan rasullulah ada bersabda sekiranya dapat berita yang mungkin fitnah hendaklah kamu siasat dahulu kebenarannya. dan sekiranya benar tapi masih menafikannya akan berdosalah kerana bersubahat akan perkara kemungkaran. macam ini ke Pas nak laksanakan huduh...nampaknya rakyat mahaen saja yang kena rejam dengan batu... orang politik yang berpengaruh dipertahankan oleh pengikut mereka. tuhan berikan sakit itu untuk hilangkan dosa-dosa dr maklumkan asyik mengata dan mengumpat orang dari pihak lawan..bersabarlah ya

Anonymous said...

7 bulan due date yg diberi pakar telah semakin berlalu... mungkin kerana itulah insan ini merasakan that she can defy all odds... and sometime in achieving that people tend to forget that indirectly they have defy the almighty...

Anonymous said...

Imej muslimah dengan nama lo lo (nama anjing jiran) tak sesuai langsung..lagi satu YB PAS yang sakit..cari lah calon yang sehat macam nurul izah tu..PAS ni reti ke nak memerintah ..cari calon semua bermasalah..calon sakit macamana nak berkhidmat tak taulah kalau nak jadi macam nik aziz yang berkhidmat pakai teori aje..janganlah menongkat langit..jaga kesihatan tu dan keluarga..duduk aje kat rumah buat kerja kerja kebajikan selama ni pun tak nampak pun jasa Dr. Lo Lo ni..

Powered by Blogger.