Apr 6, 2011

BARU BIAN T'DENGAR SUARA KAK WAN.. 'STOP F**K A MEN ANWAR!!'

OMEGA!!.. Jeritan tersebut berkumandang di sekitar Penamaan di kebanyakan DUN yang dipertandingkan menyebabkan Baru Bian terpaksa menghubungi Kak Wan bagi mengesahkan perkara tersebut. Kak Wan dikatakan telah memarahi Pengerusi PKR Sarawak dengan penuh emosi. Kak Wan dalam pada yang sama berang dengan Baru Bian yang bersikap sedemikian menyebabkan Sarawak akan menghadapi situasi yang mencabar krelibiliti beliau sebagai Presiden. Tekanan demi tekanan yang terpaksa ditanggung Kak Wan menyebabkan isteri mithali ini telah berulangkali menghubungi suaminya namun tidak sebarang tindakbalas. Kak Wan sekali lagi terpaksa menipu kesemua rakyat Malaysia dengan membela suami beliau dengan menafikan individu yang terlibat di dalam video tersebut merupakan Ketua Pembangkang seperti yang dilihat olehnya. Baru Bian yang terpinga2 setiap kali menjawab persoalan penyokong2 PKR di Sarawak cuba beralih arah dengan menghina semula BN yang cuba memperbesarkan isu berkenaan. Anwar setakat pagi tadi dikatakan masih berada di Sarawak dan enggan memberi sebarang kenyataan berhubung pengedaran Video terbabit.


10 comments:

Anonymous said...

Laungan keramat kot OMEGA tu,sekiranya laung dpn jijah mahupun pemimpin pkr rasanya bengang kot,trademark untuk ANWAR sekeluarga bkn lagi reformasi tetapi dimana OMEGA

Anonymous said...

salam

semasa kes vijandran, teoh bh, wanita melayu dlm penjara yg didera dll, pembangkang terutama lim ks, kapal sink adalah paling lantang mendesak kerajaan menubuhkan suruhanjaya diraja untuk keadilan dan kebenaran.

sekarang pada nada yang sama lantang dan keras, puak keji lagi pengkhianat penipu menghalang penubuhan suruhanjaya diraja demi menutup kebenaran bahawa anwarlah sipelaku zina tersebut dan menghalanh keadilan yang selama ini mereka melaungkan (konon)........

bukankah ini sikap para munafik, dayus, penipu, zalim lagi khianat, talam dua muka, double standard, pembohong, putar belit, fasik, penakut, pengugut kebenaran dll

g4umno.blogspot.com

Anonymous said...

hey cai!

kalau x pandai english x yah la tulis!

grammar tunggang langgang.

ko bajet hebat ke dpt speaking?

Anonymous said...

Suruhanjaya Diraja perlu ditubuhkan kerana:
1. Mencari kebenaran dalam isu ini
2. Isu ini melibatkan kredibiliti
orang yang dicanangkan kononnya
sebagai bakal PM.Jadi, (bakal?)
pemimpin mesti bersih dan
dilihat bersih. Rakyat berhak
mendapat pemimpin yang bersih.
3. Beliau adalah Ketua Pembangkang
di Dewan rakyat
4. Pihak dituduh merupakan MP VVIP, bukan sebarangan orang atau
golongan marhaen sekaligus mengelakkan fitnah

Ayah Man said...

Wan Azizah terus memberi pembelaan dan kesetiaanya kpd saorang yg begelar suami,Anwar Ibrahim. Ia adalah satu sikap yg amat dimuliakan terdapat didlm jiwa saorang wanita.
Tetapi situasi kini adalah satu pertembungan antara Anwar vs Tuhan.
Benar vs Pendustaan. Syaitan vs Illahi.
Wan Azizah sabagai saorang yg terpelajar, doktor perubatan, wanita yg saya kira amat2 murni sebelum ini, harus iklas membuat pilihin. Jika tidak cermat akidahnya akan tercemar lagi terpesong.Mempertahankan yg salah sama juga seperti menyeterui Allah.
Wan Azizah jangan sesekali terperangkap untuk berbohong. Lihat sajalah beberapa kenyaatan beliau sahingga kini.
Jika Wan Azizah benar2 berpaling kepada KEBENARAN dan KESUCIAN alhamdullah moga2 tuhan pelihara Wan Azizah serta keluarga.

Anonymous said...

umngok.. gogogo.. hahaha..

Anonymous said...

anon kat atas~~~~serahkan bontot anda go gogogogog

Anonymous said...

pencacai2 Fuckatan@Fuckteam dah gelabah skang ni hehehe teringat lak kes CSL hati tu bukan main lg puak2 fuckteam ni kena btg hidung sendiri gelabah bewak plak..mcm2 fucktua ada demi menghalalkan bontot utk diliwat....

Anonymous said...

Salam obersi.
Pihak pembuat jam jenama Omega patut berterima kasih kepada bloggers Malaysia kerana peningkatan mendadak jualan jam-jam buatan mereka sejak 3 minggu lepas.Hari Christmas masih jauh lagi, itu yang menghairankan mereka.
Blogger Tanpa Blogsite,
SkyHigh

Anonymous said...

OMEGA nama keramat untuk PKR anuarazizah. tunjuk jangan tak tunjuk.

Powered by Blogger.