Apr 18, 2011

AZMIN KATA HADI AWANG OTAK LEMBAP!!?

AZMIN ALI telah membuat kenyataan yang Melayu CinDia kira telah menimbulkan kemarahan dalaman PAS apabila mendakwa parti2 politik yang langsung tidak memenangi kerusi di DUN Sarawak dianggap sebagai parti yang tidak releven dan mengamalkan gaya politik kuno. Azmin juga mendesak parti2 terbabit dibubarkan atau menukar struktur kepimpinan yang lebih cergas dan berdaya saing. Pemimpin lama yang dilihat semakin lembap dalam memantapkan organisasi sesebuah Parti politik akan menyebabkan parti tersebut tidak releven. Parti apa yang dimaksudkan Azmin Ali ini? Adakah Azmin lupa bahawa salah 1 parti yang kalah teruk dalam PRU DUN Sarawak adalah PAS? Adakah ini merupakan signal beliau dalam mendesak agar kepimpinan tertinggi PAS ditukar serta merta pada Pemilihan Jun ini? Sebelum ini, Mat Sabu yang akan merebut jawatan Timbalan Presiden PAS akan menggunakan strategi Azmin dalam memastikan kemenangan bagi jawatan tersebut.


6 comments:

vulcan933 said...

hahahahaa...mampus pas tdk laku di swk.org swk tdk rugi jika tdk masuk surga pas

amieiezam said...

lawan 49 menang 3 kalah tak teruk ke?

bukan main kata taib mahmud di tolak rakyat PBB menang semua jugak...

hangkedee said...

2x5=5x2=sama bodoh bin tolol pecacai Dapig.Yang untung Cina Dapig melayu Pas+PKR dapat sup Dapig

usin said...

otak sendiri lembab kata otak org lain lembab. letak 49 dpt tiga kira cemerlang ke? bodoh!bodoh!bodoh! nk kutuk parti lain terkutuk parti sendiri, spesis terkutuk le tu....

Anonymous said...

Azmin mula keluar kan kenyataan macam macam sebaik sahaja keputusan pilihanraya keluar.. bukan apa, dia nak cover yang PKR kalah teruk.. dasar PKR ni memang dia aje betul.. tak sedar sedar lagi ke..

Anonymous said...

Ikut percentage SUPP lebih di terima jika di banding dengan PKR.. Boss SUPP nak letak semua jawatan.. boss PKR tak rasa malu ke dan tak mahu letak semua jawatan ke.. bagi aje pada DAP ketua pakatan haram tu..

Powered by Blogger.