Apr 2, 2011

ANWAR PERNAH PIJAK BIBLE.. DAKWA HARUN DIN KAKI MABUK!!

ANWAR IBRAHIM datang ke Negeri Sarawak seolah2 menjadi seorang Pendakwah Ayah Pin cuba menghasut pengundi2 di Negeri kejahatan Kerajaan BN menyekat kebebasan beragama di Malaysia dengan mengambil contoh kalimah Allah dan Al Kitab Bible. Melayu CinDia pelik dengan pendirian dan sifat beliau terus berubah menggunakan isu ini bagi mendapat sokongan rakyat Bukan Islam. Adakah kita pernah tahu bahawa Anwar ketika bergiat aktif dalam NGO Pelajar Islam pernah mengarahkan kuncu2 nya membakar Kitab Bible yang diterjemah di dalam Bahasa Melayu? Pernahkah kita tahu bahawa Anwarlah yang dahulu ketika memimpin ABIM merupakan individu yang paling hebat dan menentang Ajaran Kristian disebarkan di Malaysia? Adakah kita tahu Anwar semasa memegang jawatan Menteri Pertanian 1 ketika dahulu pernah menghasut Umat Islam menaikkan kebencian terhadap Kristian yang didakwanya akan membunuh Pengaruh Islam di Malaysia?


VIDEO DI ATAS merupakan salah 1 bukti nyata Anwar ketika memegang jawatan Menteri Pertanian pada tahun 1980an cuba menghasut Umat Islam di Malaysia agar membenci Kristian dan cuba menanamkan minda ke atas kesemua umat Islam di Malaysia agar tidak sesekali menerima ajaran Kristian terus bertapak di Negara kita. Namun, apa yang diperkatakan pada hari ini jauh berbeza sekali. Perwatakan, pendirian dan sikap secara drastik berubah. Kerana apa? Kerana kuasa politik. Kuasa politik inilah yang menyebabkan Anwar sanggup menipu rakyat Malaysia. Malah beliau akan menghasut dan menyeru agar rakyat memberontak. Bayangkan, kita berjuang seorang Pemimpin yang menipu dan memperbodoh2 kan minda kita.Tidak kurang juga isu Kalimah Allah. Anwar pernah bercakap ketika berjawatan No. 1 dalam NGO Islam ABIM, wajib digunting lidah mana2 individu dari Agama lain yang cuba menggunakan nama Allah sebagai panggilan Tuhan mereka. Hari ini? Sudah tukarkah? Sehinggakan sanggup mengatakan bahawa mereka di luar sana yang membantah penggunaan kalimah Allah untuk Agama2 lain rendah moral. Minum Arak. Maknanya, Anwar cuba hendak memberitahu kepada kita semua, bahawa Dr. Harun Din juga seorang peminum Arak? Kerana Harun Din lah individu pertama yang bangkit menentang. (Rujuk VIDEO DI ATAS PERENGGAN INI)

ANWAR INI DAJAL NEGARA KITA. BUANG INI MANUSIA. KERANA ANWARLAH SEBENARNYA PEMUSNAH RAKYAT MALAYSIA!!

2 comments:

Mae said...

Orang Kristian akan kata apa yang berlaku sekarang pada AI adalah balasan dosa yang dilakukannya pada orang Kristian ...

Anonymous said...

[url=http://www.canadagoosejackorbilligt.com]canada goose[/url]
Det kan ingen välja lämna hus till tjäna miljoner, eftersom processen möjlighet knackar rätt nära du inträde , och till och med väntar personlig varmt mottagande som du tjänar din individuella väg att låta dem större vinster.
,[url=http://www.monclerjacka2012.com]moncler jacka[/url]
 Alltid besläktad med 1 stor sällskaplig test, problemet kan vara trycka begränsningar, som utgör typiskt principer som som conitinues längs samt inrätta några algoritmer hjälper dig variabler oväntade igår.
http://www.monclerjacka2012.com
 Alla auditiva dyslektiker kan höra bokstaven eller ord rörig som, tillsammans med kan bara vara inte du upprepa något där experter staten detta företag bara hörde stund sedan. De flesta allmänheten förknippar dyslexi med inlärning svårigheter.

Powered by Blogger.