Apr 13, 2011

ANWAR KATA ORANG IBAN BODOH!!

Keberanian beberapa puak totok Anwar menghina dan manaikkan semangat kebencian di kalangan pengundi telah mencapai tahap kritikal. Penipuan demi penipuan terus ditujukan ke arah kepimpinan Kerajaan Negeri, lalu memberi janji2 seks Cinta kepada rakyat yang terbukti di 4 buah Negeri Pakatan tidak berjaya dilaksanakan. Harapan Baru PRU12 kini berjangkit di Sarawak akibat Percubaan Politik Baru yang cuba diperhalusi sepertimana kaji selidik yang berlaku semasa kempen PRU yang lalu. Ini amat berbahaya kerana jika Pakatan berjaya menawan Sarawak, harapan dan sinar baru sepertimana yang berlaku ke atas Pengundi2 Pembangkang di Semenanjung akan menemui kegagalan dan lebih menaikkan api kemarahan malah dikhuatiri akan tercetusnya ketidakstabilan politik dan ekonomi Negara. Namun dalam 1 perjumpaan bersama pemimpin2 Pembangkang, Anwar tidak menafikan ORANG IBAN SANGAT BODOH apabila berdegil untuk terus memberi sokongan kepada BN. Namun, Melayu CinDia mendesak komponen BN agar memantau segala dakyah dan penipuan yang dilemparkan dari haiwan2 Pakatan. INGATLAH PENGUNDI2 DI SARAWAK, JANGAN SESEKALI TERPERDAYA DENGAN SANG MANUSIA BERNAMA ANWAR IBRAHIM!!


2 comments:

Anonymous said...

Dua tiga hari ini, hak kebebasan demokrasi Rakyat Sarawak sebelum kerajaan baru dibentuk!

Berilah peluang terbaik bagi Rakyat Sarawak.

Usahlah ditipu, diugut, dipaksa dengan pelbagai kepalsuan dan manipulasi.... tak payah mempolitikkan dana rakyat & pembangunan infrastruktur mengikut kroni/kepuakan. … yang ada peruntukan adalah kerajaan bukan parti/ individu tertentu. Siapa yang diberi kuasa untuk tubuh kerajaan maka dialah yang memegang kunci dana dan peruntukan negeri/ Negara!

Sesiapa yang berkausa dialah yang mampu memberi peruntukan projek/ pembangunan kepada rakyat.

Siapa yg tadbir Sarawak selepas 16 April 2011?

Rakyat Sarawak nak serah kuasa kepada siapa?
Itu semua hak mutlak rakyat Sarawak dan dengan izin Allah.

Anonymous said...

Setuju......... jangan liparkan janji kosong yang berbilion bilion, tak mahu "you help me then I help you" apa lagi "saya tak pernah ambil tanah rakyat, keluarga saya cuma terlampau bijak berbisnes jadi keluarga saya kaya raya"
tak kira apa sekali pun, saya rasa perubahan harus ada, kereta cap PBB makin berundur, kita rakyat inginkan kereta yang maju ke hadapan tak kira cap.

Powered by Blogger.