Apr 27, 2011

VIDEO SEKS PART 2.. RASUKAN ANTALTUYA MAKAN DIRI ANWAR!!

NAMA blogger2 Pro Kerajaan secara tiba2 melonjak naik. Serangan balas ke atas Anwar Ibrahim dan kuncu2 nya menjadi punca ramai di kalangan Pemimpin2 Pakatan terutamanya PKR semakin gerun. Kenapa perlu takut jika tidak bersalah? Blogger2 Pro Kerajaan kini dilihat semakin agresif menyerang Ketua Pembangkang dengan pelbagai pendedahan. AMK Pusat hari ini telah membuat laporan Polis terhadap blogger Papa Gomo yang dilihat masih mempamerkan Rakaman CCTV Video Seks Anwar. Namun, persoalannya, kenapa perlu Blogger2 Pro Kerajaan mendedahkan kesemua ini? Ada yang kata, Blog Pro Kerajaan ini blog sampah, tidak releven, mancarut, maki hamun tak tentu pasal, blog lucah sampai ada yang katan mati lagi bagus. Wow. Marah betul. Malah ada juga yang menganggap Blogger2 ini akan memusnahkan masa depan Negara. KENAPA PERLU BLOGGER2 PRO KERAJAAN MELAKUKAN KESEMUA INI?? RELEVENKAH PENDEDAHAN DIKELUARKAN??LIHAT GAMBAR DI ATAS. Siapa lelaki di sebelah wanita yang mencetuskan kontroversi bernama Altantuya? Blogger2 Pro Anwar telah mengubah gambar ini dengan meletakkan gambar DS Najib lalu disebarkan ke dalam blog2 Pembangkang. Malah dijadikan pula risalah, diedar di merata tempat termasuklah di Perkarangan Rumah Allah. Anwar yang pada mulanya semasa kempen PRU12 melalui ceramah beliau akan mendedahkan gambar sebenar PM bersama wanita Mongolia ini. Alih2??

Gambar palsu yang disebarkan dengan begitu mudah sekali. Amat bodoh sekali apabila ada juga penyokong2 Anwar percaya bulat2 dengan gambar2 yang terang2 diubah. Sampai ada yang bertanya pada Melayu CinDia "ENGKAU TAK MALUKAH SOKONG PEMIMPIN SEORANG PEMBUNUH?? Siapa yang beri maklumat palsu ini? Siapa yang memulakan pertuduhan ini? Siapa yang sebarkan gambar2 palsu ini? ANWAR IBRAHIM DAN KUNCU2 NYA!!

12 tahun dahulu, gambar Tun Mahathir diubah menjadi seolah2 beliau merupakan Fir'aun yang memerintah Negara secara kuku besi. Ini merupakan salah 1 daripada ribuan gambar yang telah dicetak lalu dikaitkan pula gambar tersebut melalui artikel2 yang dikeluarkan di dalam blog. Anwar dan Kuncu2 nya berjaya mempengaruhi penyokong2 beliau dengan mengeluarkan gambar2 palsu. Tun Mahathir dihina sebagai Pembunuh Mangsa Memali, Kaki Betina, Kaut harta rakyat dan macam2. Ada perasaan kita pejuang2 UMNO?

Minta maaf Datuk Seri Najib dan Tun Mahathir. Tak terlintas langsung Melayu CinDia hendak mengaibkan kedua2 pemimpin yang menjadi ikon Negara. Gambar ini sekadar memberi peringatan kepada kesemua rakyat Malaysia bahawa Pembangkang telah sekian lama menggunakan taktik fitnah terhadap pemimpin2 kita. Ada terlalu banyak gambar2 yang jika dilihat kesemuanya palsu. Akan tetapi, ANWAR mampu memukau penyokong2 beliau dan beliaulah yang mengarahkan agar gambar2 tersebut disebarkan kepada segenap masyarakat.

Kita mesti dedahkan perihal sebenar mengenai Manusia Bertopengkan Syaitan ini. Video Seks itu memang jelas jika dilihat merupakan Anwar dan didedahkan sendiri orang rakan karib beliau. Siapa Datuk Eskay ini? Pemimpin UMNO? Siapa Raja Petra yang mendedahkan Anwar perancang utama yang cuba memfitnah DS Najib berkaitan Kes Altantuya? Kesemua ini adalah orang2 kanan Anwar.

Ini bukan serangan untuk membalas dendam. Blogger2 Pro Kerajaan ikhlas mendedahkan perilaku Anwar yang sememangnya sinonim dengan seekor Musang Berbulu Ayam. Video tersebut sudah cukup membuktikan siapa sebenarnya KAKI BETINA sepertimana yang dituduh beliau terhadap Tun M 1 ketika dahulu.

Mungkin kami tidak bijak dalam menggunakan bahasa2 Politik. Akan tetapi matlamat utama mudah saja. KITA MESTI DEDAHKAN PERILAKU SUMBANG ANWAR YANG DAHULU MENGHINA PEMIMPIN2 KITA, DIJULANG PULA SEBAGAI PEMIMPIN BERSIH, BERJIWA ISLAM DAN NADI NEGARA. RAKYAT MENJADI MANGSA PENIPUAN ANWAR!!

Melayu CinDia hanya ingin nasihatkan, jangan dimarah kumpulan yang bermati2 an mengambil risiko tinggi mengembalikan kepercayaan rakyat terhadap UMNO, terutamanya juak totok2 PKR yang masih lagi jilat bontot Anwar. Semasa pemimpin kita difitnah, dihina, sehingga dituduh sebagai PEMBUNUH.. Apa tindakan kita? ANWAR IBRAHIM MERUPAKAN INDIVIDU YANG PALING PENTING DIHUMBAN KE DALAM PENJARA!!


3 comments:

Anwar Tube said...

Video terbaru Anwar main China Doll IPTS @ www.anwar-tube.blogspot.com | Download www.tiny.cc/Anu

Anonymous said...

Anwar Tube.. Blog yang perlu di layari... Syabas

Harap banyak lagi blog sebegini yang dapat di hasilkan.. tak kira samada prilaku seks anuar atau pun ceramah politik PR yang songsang tu..

5 stars..

Anonymous said...

SEBIJIK WAJAH SI DIA..

Powered by Blogger.