10 BLOGGER PRO KERAJAAN BAKAL DI 'BUNUH'??

BERSIAP SEDIA!! Itu ugutan Pakatan pimpinan Anwar terhadap blogger Pro Kerajaan. Setakat ini, antara blog yang sedang dipantau termasuklah BLOG GELOMBANG RAKYAT!!. Anwar akan memastikan blog2 ini akan 'dibunuh' karier mereka dan dihumban ke dalam ISA jika Pakatan berjaya membentuk Kerajaan. Ini disahkan sendiri oleh sebuah blog Pro Pembangkang yang kelihatan bodoh melampirkan terus blog2 yang dipamerkan. Setakat ini, senarai blog yang berada dalam genggaman blogger2 upahan Anwar termasuklah Gerakan Anti PKR, Papagomo, MIM, Gelombang Rakyat, Pisau.Net, RBF online, The Flying Kick, Taiping Mali, Media Permatang Pauh, Panglima Perang Cyber, Zulkifli Noordin dan Aidc. Strategi Pertama mereka adalah bagi menyiasat individu yang mengendalikan setiap blogger dalam senarai untuk dibogelkan. Baru2 ini kita dikejutkan dengan gambar yang dikatakan individu bernama Parpukari disebar ke semua blogger Pro Pembangkang. Tindakan Anwar mengupah blogger2 Pro Pembangkang ternyata membuktikan bahawa Anwar pengecut dan bacul dalam berhadapan dengan Peperangan Cywar Politik. Anwar juga telah mengakui bahawa blogger2 Pro Kerajaan berjaya membongkar kisah Anwar dan kuncu2 nya dan ternyata isu2 yang disiarkan itu benar. Melayu CinDia kadangkala setuju dengan ungkapan Anwar, "I Will Fight... I Will Never Surrender. Lawan Tetap............ LAWAN." Jutaan Terima Kasih atas maklumat dari blog tersebut.


15 comments:

Anonymous said...

http://milosuam.blogspot.com/2011/03/penipuan-berterusan-tentang-rekod-masa.html

salam bro, ko tak tanya ke kenapa ulama cam haron din tak sokong Umno?

Anonymous said...

To Anonymous penjilat jubor Anuwar April 1, 2011 12:19 AM

Ada aku kesah

Anonymous said...

To Gelombang Rakyat

Teruskan membantai Anuwar Al Jubori. Hasil yang semakin jelas. Pencacai Anuwar Al Jubori semakin kepanasan. Dah habis cara nak counter balik.

Anonymous said...

Tuan, itu bukan cakap Anwar tapi Iron Maiden punya lyrics

basic_2009 said...

kepada semua PAS celako ...


ape kau ingat kentut NikAjis tu wangi sangat ke ?


ape kau ingat NikAjis tu confirm masuk syurga ke ?


porahhhhhh ...
pirahluuuuu.....



NikAjis bukan ulamak tapi bekas guru tadika ...

dia mengajar sebab bapak dia kesian dia menganggur, tak ada kerja ...




sekarang ni banyak sarang2 pelacuran kat Kota Bharu + perjudian + ...

ape situa kutuk NikAjis ni buat ?????



" Satu blogger pro-kerajaan dbunuh, seribu akan naik! "



NikAjis + PAS + PKR + DAP = bodoh + bangang + celakoooooo !!!!!!!!!

Anonymous said...

Teruskan perjuangan. Usah gerun dan takut.
Jangan dilayan sangat Anwar tu. Dia telah diserang penyakit gila babi.

Sudir said...

Jangan guna istilah LAWAN TETAP ........... LAWAN bro.. Cuba guna motto BOGELKAN TETAP .......... BOGELKAN..

Anonymous said...

Satu ciri blogger pro-kerajaan-guna perkataan kesat dan menghina nama pemimpin yang mereka anti (contoh Nik Aziz dan Anwar, sekaligus mendedahkan betapa rendahnya kualiti daya analisis mereka. Budak darjah enam pun boleh berbahas lebih baik dari mereka ini.

sri hartamas

Sudir,
Betullah, pembangkang suka bab bogel membogel. Sesuai motto tu GR.

sri hartamas,
Ko mcm x pernah baca blog pembangkang. Walaupun dia di tulis oleh seorang wartawan saperti MSO. Jom tenggok blog milosuam.

Anonymous said...

to : Anon 7.27am

LOOK WHOS TALKING...hehehehe

perkara ini sudah berlaku sejak dahulu oleh PAS dan baru2 ini oleh Si celaka mala'oon ANUAR aka BABI dan N.AJIS..tua kutuk mulut bau bangkai tu..period.

blogenstarz said...

BABI kalau sudah terkena penyakit GILA BABI akan meroyan dan selalu nak menyodok JUBOQ BAPAK BABI !


BANTAI..... TETAP BANTAI DAN AKAN TERUS BANTAI

Anonymous said...

sri harmatamas,
ko ni dah bias la
ko tak jenguk blo pro pembangkang ke?
ke ko berpendapat, pembangkang makihamun tu halal syarie kot?
ape da, munafik sungguh ko

Anonymous said...

Siasat Pengurusan utama Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM) yang dikatakan menyokong kuat Anwar Al Juburi di belakang tabir. Kononnya sebagai penghargaan dan terima kasih kepada AlJuburi kerana menubuhkan YaPEIM dulu.

salam 1 malaysia saudara, mohon linkkan blog saya, lamanizzs.blogspot.com ke blog saudara, saya juga telah linkkan blog saudara kepada blog saya. tq

Anonymous said...

Sama la dgn penyokong pr...termasuk ahli pas yg ngakudpt tiket ke syurga...bab maki hamun org...dialah juara..meluat aku sekor2..mcm bagus je..diri sndiri pon hancur bersepai...ada hati ngaku dpt tiket g syurga...

Best Blogspot Templates 2013