Mar 16, 2011

ZAHID HAMIDI GELAR LELAKI 'Y' BANGSA YG. BANGSAT!!

Menteri Pertahanan Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi tidak terkejut apabila diberitahu mengenai strategi Anwar menggerakkan Kempen mendesak pula Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak memberikan sampel DNA berkenaan kes yang telahpun selesai di mahkamah iaitu kes Altantulya. Beliau memperlihat individu yang pernah beliau sanjung 1 ketika dahulu ini sebagai manusia bangsat yang sanggup menyerahkan akal yang dianugerahkan oleh Allah ini dikuasai syaitan.
Zahid Hamidi dalam kenyataannya mendakwa Anwar telah cuba memberitahu kepada kesemua rakyat Malaysia bahawa Ketua Pembangkang ini seolah2 bersalah dalam pertuduhan tersebut kerana beliau bukan sahaja tidak mahu menyerahkan DNA kepada pihak mahkamah, malah cuba dikaitkan pula dengan DNA orang lain untuk penyerahan kes Mahkamah yang telahpun selesai. Anwar telah memperlihatkan kebodohan sendiri apabila akan melaksanakan semula Kempen secara besar2 an bagi mendesak Datuk Seri Najib menyerahkan DNA berkaitan isu Altantulya.

Zahid Hamidi menganggap inilah kesan apabila manusia terlalu tamakkan kuasa sehinggakan kesemua kesalahan yang berpunca dari dirinya sendiri dikaitkan dengan politik. Apabila manusia sentiasa berpura2 dan terpaksa melakonkan perwatakan yang bukan dirinya sepanjang hari, maka manusia akan menjadi gila serta melaksanakan keputusan2 yang bodoh.


4 comments:

Anonymous said...

Apala korang ni, anwar tu sentiasa betul walau dalam apa juga keadaan, dia memang betul dan tak pernah silap. Itu fakta bagi yang tak tahu.

Dalam kes liwat ni, walaupon anwar 'sedap' dapat meliwat, tapi BN dan UMNO perlu menanggung kesalahan tu, bukan anwar. FAHAM!

Anonymous said...

kalau nak ke putra jaya, kena bagilah DNA, kalau tidak meroyan ajalah sepanjang hayat

Anonymous said...

Kalau dah bagi DNA...maknanya DSAI kenalah akur dan tanggung segala akibat daripada keputusan hasil DNA tu nanti.Kalau tak sepadan, dia akan terlepas dengan cara yang terhormat. Tapi jika DNA tu sama, maka akibat buruk yang agak besar dan tak terbayang oleh orang ramai akan muncul...yang selama ini masyarakat tidak mengetahui.

Anonymous said...

Al-Jub dah terbawa2 akalnya PAS, salah sikit tuding orang itu, org ini. Diri sendiri tidak mahu dikoreksi. Itulah Al-Jur. Habislah Nuwar kali ni!

Nik Ajigecko Nik Mattokek

Powered by Blogger.