Mar 22, 2011

VIDEO SEKS PEMIMPIN PAKATAN ANGKARA KHALID SAMAD??

UPDATE!! -BENARKAH VIDEO SEKS PEMIMPIN KANAN PAKATAN SEBAGAI SALAH SATU STRATEGI ANWAR DAN BEBERAPA PEMIMPIN PAS MENJATUHKAN RAKAN PARTI POLITIK?? Artikel Sebelum ini - Video Pemimpin Utama Pakatan yang ditayangkan kepada Media di Carcosa Seri Negara menggegarkan Politik Tanah Air. Ramai wartawan berpandangan bahawa Pemimpin tersebut ada menyerupai Anwar Ibrahim walaupun telah dinafikan oleh beliau petang tadi. Namun, 1 cerita yang sedang berlegar di kalangan pemimpin2 politik terutamanya kalangan orang2 kanan Pemimpin PAS yang mengatakan bahawa salah seorang Pemimpin PAS itu dikatakan telah bersekongkol dengan Pemimpin Utama Pakatan itu dalam merancang seks terbabit. Beberapa bekas orang kanan Pemimpin Pakatan tidak menafikan, Pemimpin PAS itu bergiat aktif di dalam PAS selepas Anwar dipenjarakan dan kini turut dikaitkan sebagai salah seorang orang kanan Anwar. Mereka turut mendakwa, individu penting di dalam PAS ini sedang sibuk mengatur strategi dalam memastikan beliau bersama barisan2 nya menang dalam Pemilihan Muktamar PAS pada tahun ini dan akan mencantas Pemimpin2 PAS yang tidak seteru dengannya. Dikatakan Pemilihan Muktamar PAS pada tahun dijangka kontroversi setelah percubaan PAS bersama PKR dan DAP tidak memberi sebarang pembaharuan PAS dalam meningkatkan imej dan maruah Parti tersebut. PAS kini berhadapan dengan pelbagai pertuduhan moral pemimpin2 PKR malah turut mengaitkan beberapa Pemimpin PAS yang lain. Setakat hari ini, tiada sebarang kenyataan diberikan dari pihak parti itu termasuklah dari Presiden parti, Abdul Hadi Awang berkenaan Video Seks melibatkan Pemimpin Kanan Pakatan. SIAPAKAH PEMIMPIN PAS YANG DIMAKSUDKAN??............ MEMBANGUN BERSAMA ISLAM!!


2 comments:

Anonymous said...

Patutlah sokong sangat taiko lonie yang menyokong rumah urut di selangor rupa rupa nya dia pun terlibat didalam aksi panas juga. Maka betul lah kata kata ingat PAS ingat zina....... apa dah jadi Islam sebagai kosmetik sahaja, didalam penuh dengan anai anai kalau sebegini rupa nya parti yang kononnya menegakkan Islam tetapi hanya bertopengkan Islam untuk meraih undi. Bayangkan apa kah nasib umat Islam jikalau pemimpin sebegini berkuasa?

anti male y said...

sumpah aku benci tgk muke HARAM JADAH nie!!die kalau bercakap mcm org x de akal lgsg..asal ape2 jadi kat pembangkang sume salah BN..BAPAK KAU !!kau x ptt dok dlm pas kau kene masuk dap tau x lahanat.MUKE PUN DAH MACAM YAHUDI

Powered by Blogger.