Mar 11, 2011

TOTOK ANWAR KATA AZMIN SEDUT NAFSU ANWAR!!

TOTOK ANWAR!! Itu gelaran buat N.Gobalakrishnan. Beliau memang salah seorang yang memuja Anwar sejak beliau bergiat aktif di dalam MIC lagi iaitu ketika Anwar digelar Pejuang UMNO 1 ketika dahulu. Apabila Anwar dipecat dari UMNO, beliau turut serta meninggalkan MIC dan bersama Anwar. Diikut punggung Anwar sehingga berjaya bergelar Ahli Parlimen. Pun begitu, seperti totok2 Anwar yang lain, kini giliran Gobala meninggalkan Anwar. Keluar dengan nafas lega katanya. Kerana sudah semak dengan penipuan insan yang pernah digelar Dewa Makkal Sakhti ini. Apayang dikata semuanya tidak menghasilkan apa2 kesan terhadap perjuangan murni ini. Ianya semakin rosak ditarah dengan kerakusan kuasa. Apa lagi alasan PKR? Hanya memberi alasan yang sama. BELI AHLI PARLIMEN. PKR tiada alasan lain. Agaknya jika kesemua Ahli Parlimen PKR keluar parti sekalipun, dikata Anwar mereka dibeli. Gobala setelah bergelar Ahli Parlimen Bebas banyak berkongsi cerita tentang pengalamannya bersama Anwar dan parti tersebut. Gobala juga menafikan bahawa Anwar insan yang mengawal PKR. Bunyinya seperti masih membela Ketua Pembangkang ini. Rupa2 nya. Anwar kini tidak lagi berkesempatan untuk berkuasa dengan rakus di dalam PKR kerana kini Azmin Ali menduduki takhta tersebut.
Azmin Ali bukan sahaja berjaya meresap jiwa diktator Anwar di dalam PKR. Azmin jugalah yang mencantas seorang demi seorang pemimpin2 PKR yang tidak memberi kepentingan terhadap beliau. Cantasan yang agak berbisa dan lebih bijak dari Anwar. Apabila kuasa kini bergelumang di dalam jiwa Azmin, beliau menggunakan perang psychology bagi menjatuhkan musuh2 beliau di dalam PKR.

Tekanan dijadikan senjata utama sehingga memaksa diri insan tersebut tertekan dan kecewa lalu keluar dengan sendirinya. Dari situlah alasan Anwar digunapakai, iaitu dibeli orang2 tertentu untuk menjatuhkan PKR. Dibangkitkan dalam sessi ceramah, Anwar menjadi jurucakap menggunakan alasan basi Ahli Parlimen PKR dibeli. Azmin membiarkan Anwar meneruskan alasannya itu. Kerana Azmin yakin, alasan itu akan memakan diri Anwar sendiri lalu ramai di kalangan penyokong Anwar semakin bosan.

Gobala berkata Azmin ini adalah Anwar junior di dalam UMNO. Azmin juga kemaruk hendakkan kuasa tertinggi dan jangan terkejut, menyimpan impian yang sama seperti Anwar iaitu gelaran rasmi Perdana Menteri Malaysia. Beliau akan memastikan Anwar tidak akan berjaya menduduki takhta tersebut. Kerana kes liwat beliau diakui Azmin menghakis kepercayaan rakyat terhadap beliau.

2 sasaran Azmin yang masih tidak berganjak. Iaitu MB Selangor, Khalid Gagap dan seorang puteri yang bukan calang2 hebat, Nurul Izzah. Mungkin Azmin tidak menghadapi masalah untuk mencantas Khalid Gagap. Gerakan Azmin secara mengejut di sekitar Selangor agak pelik. Jika dilihat orang2 lama politik, mamat ini sebenarnya sedang 'berkempen' sebelum waktunya. Khalid Gagap akan dicantas pada PRU13.

Itulah namanya jantan yang suka 'bermain' dengan jantan. Lihat seperti kuat. Tetapi lunyai dengan Puteri Reformasin, Nurul Izzah. Kerana apa? Kerana ibunya tahu misi Azmin. SEMOGA BERJAYA AZMIN!!


PS : Kenapa Azmin lakukan kesemua ini? Ikuti penjelasan borak2 kosong bersama insan yang digelar Azmin sebagai paria bernama 'Gobalakrishan'.

0 comments:

Powered by Blogger.