Mar 4, 2011

RUMAH USANG KERDAU DIBERKAS PEMUDA BN!!

Semalam Pemuda BN telah meneruskan Misi mereka membantu golongan yang memerlukan melalui Sessi Jelajah membantu golongan2 yang memerlukan. 3 buah rumah telah berjaya dikesan Pemuda BN bagi menyempurnakan kekurangan yang terdapat oleh golongan berpendapatan rendah di DUN Kerdau.

Pemuda BN juga telah memberi ruang kepada Ketua Pemudanya, Khairy Jamaluddin yang bukan sahaja melakukan demonstrasi membantu kerja2 membaik pulih rumah yang kian usang, malah mengambil kesempatan mengenali dengan lebih dekat pemilik2 rumah yang sememangnya amat memerlukan bantuan susulan.

Pemuda BN juga memberi jaminan akan membawa beberapa masalah yang dihadapi oleh 3 pemilik rumah ini untuk diusulkan kepada Menteri Besar Pahang bagi langkah susulan. Malah, ianya akan lebih efektif jika Calon BN DUN Kerdau, Syed Ibrahim dipilih sebagai ADUN Kerdau. Berikut merupakan beberapa gambar yang sempat ditangkap Melayu CinDia buat tatapan umum.3 comments:

Anonymous said...

Wahai MP-MP dan ADUN-ADUN sekelian, jasa kalian yang paling besar kepada rakyat jelata ialah bila kalian semua MAMPOS.

Kerana bila kalian MAMPOS barulah kami rakyat jelata mendapat habuan. Kami akan dapat rumah baru, sekolah baru, jalan raya diturap baru, kain pelikat baru. Masa itu kami dapat bersemuka dengan PM, TPM, Menteri, Menteri Besar dan yang paling menyeronokkan dapat bertemu Siti Norhaliza.

Kami juga berbangga sebab seluruh rakyat Malaysia mengenali Kerdau. Glamernya tempat kami beb...

Harap-harap lepas ni banyak lagi MP-MP dan ADUN-ADUN akan MAMPUS. Boleh bankrap Pak Najib. Menggagaulah kau cari duit.

Anonymous said...

Dah lebih 50 tahun negara merdeka, rumah macam inipun ada lagi ka....

Dasar Me-layu UMNO pemalas.

Anonymous said...

Itu Menteri Besar apa lu bikin sama lu punya anak negeri. Ini rumah masih ada lagi kah. Reban ayam lagi cantik la....

Apa nak buah rakyat Pahang pilih MB yang kaki lancau....

Powered by Blogger.