Mar 3, 2011

PENGAKUAN LELAKI HAMPIR DILIWAT ANWAR DI KERDAU??





Malam ini segala2 nya akan dibongkar. Jika Anwar dijadual akan mengadakan ceramah di Rumpun Makmur,Kerdau. Umi Hafilda turut menyertai ceramah di kawasan yg sama. Bezanya cuma pentas. Pentas ceramah Umi hanya b'hadapan dgn pentas Anwar. Kita akan lihat 1 perang liwat akan btembung. Anwar yg sblm ini akan mengadakan ceramah yg sama pada hari Jumaat, tpaksa menukar jadual ceramah pd hari ini krn ketakutan apabila diberitahu Rahimi turut akan mengadakan Ceramah di lokasi yg sama. Namun, Ketua Pbangkang ini tidak dpt lari ke mana2. Kini sudah ramai saksi2 Anwar yg tlh tampil ke dpn bagi b'kongsi b'sama rakyat Malaysia agar beliau tidak terus dibiarkan meneruskan misi2 penipuannya. Ada berani Anwar? AYUH DATANG BERAMAI2 di Kg Sekoh, Rumpun Makmur, Kerdau. Kita bongkar kisah Anwar Ibrahim..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

13 comments:

Anonymous said...

Orang UMNOngok sangat percaya akan cerita-cerita sebegini. Tapi takpa orang UMNONGOK semakin pupus........

Anonymous said...

anon 5.54

dulu mat sabu yang mula mula sekali bukak rahsia anwar kaki liwat.

orang pas semua percaya kan.

jadi, apa salah nya sekarang kita orang pun percaya. mat sabu ke, ummi ke, topik masih sama.

apasal pulak sekarang pas pis pus dah tak percaya.

ha ha ah

Anonymous said...

percaya tapi buat buat tak percaya...

Anonymous said...

mula-mula percaya tapi lepas dibawa ke mahkamah baru tahu perkara sebenarnya. sebab itu mat sabu percaya UMNONGOK kaki fitnah. Hanya korang saja yang bodoh...

Anonymous said...

Mula-mula aku sangat percaya Anwar tu peliwat. Sebabnya Mahathir kata dia ada bukti kukuh. Aku sangat percaya. Maklumlah, Perdana Menteri takkan nak bohong. Aku jaga baca buku "50 dalil". Aku semakin percaya ketika itu. Tapi bila di mahkamah lain jadinya. Mahathir tarik diri jadi saksi. Si Azizan akhirnya mengaku dia tidak diliwat. Tarikh berubah-rubah, temapt kejadian tidak wujud.
Kes inipun sama juga. Hancus....


Aku lagi percaya kes Altantuya - Najib kerana ceritanya semakin berkait-kait. Dahlah depan ditutuhnya belakangpun ditaruk juga. Lepas tu kau bunuh dan letupkan pulak.

Masih korang sayang Najib si pembunuh itu.

Darth Anwar said...

Kpd yg tak bernama 6:45pm:

Bila masa Azizan kata dia tak pernah diliwat? Tarikh mana yg berubah2? Tempat kejadian mana yg tak wujud? Dari mana kau dengar semua cerita bohong ni? Dari ceramah PAS? Boleh kemukakan bukti dlm part mana dlm dokumen mahkamah yg serupa dgn apa yg kau tulis ni?

Dlm cerita dongeng 1001 Altantunya tu pulak, cerita mana yg berkait2? Bukti mana yg kau pakai? Bukti DNA air liur penceramah PAS? Bukti gambar superimpose?

Anonymous said...

anuar ,memang peliwat negara, depa semua tu tapi buat2 tak tau, ala yang menyokong anuar tu bukan cerdik pun otak macam cibai, dungu, bengong tak dapat berfikir dengan betul.

j3bat said...

Kpd Darth Anuar!

Buat perabih masa hang ajer layan Ano 6:45pm .

Dumb, Deaf and Blind they (pengembar jubor) will never see the truth.

Anonymous said...

Anom 645: Bodoh betul engkau.. kaki putar belit dan cakap / tong kosong.. main sedap cakap aje ikut hati, tak ada fact.. itulah bila ilmu semuanya datangnya dari ceramah ceramah politik PR, harakah dan berita selangor.. sokong apa anom 658 cakap.. Lee Kwan Yew pun tahu anwar kaki liwat.. Karpal lagi tahu tapi still defense jugak.. Siapa tak kenal karpal tu, memang selalu menang case sebab perkara perkara teknikal, itu yang cuba di buat dengan case anwar ni..

Anonymous said...

Ada juga mamat UMNONGOK percaya kepada Lee Kwan Yew padahal diapun nyayok nak mampus macam MAHATAIK jugak. Apa yang aku nak beritahu korang me-layu yang malang dari dulu, kini dan selamanya, pihak berkuasa Singapura telah mengugut si Najib Tibai Depan Belakang kerana mereka memiliki gambar terbaik punya si Najib dengan Altantuya. Lihat sendiri apa dah jadi, habis tanah KTM diserah kepada Singapura. Kalau MAHATAIK simpan rahsia orang-orang bawahannya tetapi si NAJIB ni, orang bawahan simpan rahsianya.

Anonymous said...

Darth Anwar, aku rasa masa tu hang belum sunat lagi kut?
Kalau hang nak tahu cerita sebenarnya cari Pakcik Google, dia pasti tolong.

Anonymous said...

Naib Presiden PAS, Mahfuz Omar tidak menolak kemungkinan bahawa Singapura akan mendapat lebih banyak manfaat dalam rundingan dengan Malaysia
.
Beliau membuat andaian demikian ekoran melihat tindakan pentadbiran Najib Razak pada 24 Mei lalu menyerahkan tanah milik Keretapi Tanah Melayu Berhad (KTMB) di Tanjong Pagar pada republik itu yang baginya merugikan negara.

"Apakah kemungkinan Lee Hsien Loong (Perdana Menteri Singapura) mempunyai gambar pembunuh sebenar Altantuya menyebabkan Najib akan kalah dalam rundingan kedua hari ini," ujarnya pagi tadi pada Harakahdaily.

Beliau mengulas lawatan Najib hari ini ke Singapura hari ini bagi meneruskan siri perbincangan seterusnya berhubung beberapa perkara yang menjadi pertikaian kedua-dua negara.

Najib sebelum ini dikaitkan dengan wanita Mongolia itu biarpun beliau beberapa kali menafikannya.

Altantuya dibunuh menggunakan bahan peledak C4 di Bukit Raja, Shah Alam pada 19 Oktober empat tahun lalu.

"Yang didapati bersalah Koperal Sirul Azhar Umar dan (Cif Inspektor) Azilah Hadri dari Unit Tindakan Khas (UTK) Bukit Aman sedangkan motif pembunuhan tidak dikenal pasti.

"Apabila mahkamah membebaskan setiausaha politik (Abdul Razak Abdullah Baginda) Perdana Menteri tanpa terlebih dahulu menjelaskan motif pembunuhan dasyat itu, seolah-olah ada pemimpin politik tertinggi tertentu dilindungi," ujar Mahfuz lagi.
Sebelum ini, penyiasat persendirian, P.Bala Subramaniam dalam akuan bersumpahnya mendakwa Najib ada bersama Altantuya pada pameran intan berlian di Singapura.
Sehubungan itu, ada pihak mendakwa Siangapura mempunyai rakaman tetamu yang menghadiri pameran tersebut.

Mereka juga mendakwa pembahagian 60:40 tanah KTMB di Tanjong Pagar kepada republik itu ada kaitan dengan bukti rakaman tersebut.

Anonymous said...

Itulah percaya sangat pada cakap kosong orang politik macam M. Omar tu.. Semua orang boleh claimed benda benda macam tu.. Tapi cuba fikirkan sekejap guna kepala otak.. Jika LKY ada bukti, maksudnya Karpal Singh / LKS pun tahu jugak.. Masakan dia org ni nak berdiam diri kalau betul ada hard evident.. Inilah cara terpantas nak jatuhkan BN..

Tapi cakap LKY pasal anwar tu didedahkan oleh WIKI Leak (Agen terbesar UMNO.. bodohlah kalau pikir macam tu jugak).. Conversation between LKY and Australian Officers.. Ni pun ada keluar news kat Australia.. Bukan cerita pasal anwarlah, diaorg sebenarnya tak sibuk pun pasal tu, tapi cerita pasal WIKI LEAK dan benda benda yang leak tu..

Jadi, gunakan lah otok yang ada tu dari pada dengar cakap orang buta buta..

Powered by Blogger.