Mar 28, 2011

PEMIMPIN PAS T'KEJUT ANWAR CERITA PASAL 'PISANG" SAIFUL!!





Seorang bekas pekerja Anwar yang baru sahaja meninggalkan karier bersama De Facto Anwar telah menemui Melayu CinDia bersama rakan2 beliau dan sempat menceritakan kepada Melayu CinDia beberapa pengalaman yang tidak dapat beliau lupakan sepanjang bekerja dengan Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim. Salah satu perkara yang tidak dapat dilupakan apabila Anwar terlepas kata dengan beberapa pemimpin PAS bercakap mengenai 'Pisang' Saiful tidak sedap. Ya Allah, cakap pasal pisang pula orang tua ini.





Semua ini berlaku setelah 2 Pemimpin PAS telah hadir menemui Anwar di Pejabat beliau setelah pihak Mahkamah menayangkan Video CCTV lif yang digunakan Anwar dan Saiful di bilik hotel yang disyaki Mereka hadir bagi memberi sokongan moral dengan bukti terbaru yang bagi PAS adalah fitnah semata2.

2 Pemimpin PAS itu sempat berseloroh dengan berkata, "Pak Sheikh, kalau orang UMNO, tak sempat ke bilik, dalam lif pun jadi." Anwar gelak sambil dengan teruja menjawab, "Aah.. Siap sempat buka seluar Saiful, hisap 'pisang' Saiful," sambil melakukan demonstrasi melalui milik muka dan mulutnya sedang menghisap...... Eeeeee.. Geli Melayu CinDia hendak sebut.

Salah seorang Pemimpin PAS itu tergamam dan terkejut dengan akso Anwar yang sempat melakukan demonstrasi seolah2 berpengalaman. Melayu CinDia berulangkali bertanya semula kepada bekas Pekerja Anwar itu samada ianya benar ataupun tidak. Alih2 bekas pekerjanya hanya mengatakan terpulang samada hendak percaya ataupun tidak. Kerana beliau hanya berkongsi beberapa pengalaman bekerja bersama Anwar dan orang2 kanan beliau.

Adoi, makhluk apakah Anwar ini? Inikah yang dijulang Pakatan sebagai Pejuang Rakyat? Persoalannya siapakah 2 Pemimpin PAS tersebut? Tidak perlukan diceritakan. Apa yang penting, kedua2 pemimpin tersebut pernah berpengalaman menghadapi tuduhan skandal.


6 comments:

blogenstarz said...

Khakkkkkkkkkkkk Pthuiiiiiiiii

kahak hijau pekat tuuuuu !

Gelinya !

Blog Penyokong Kerajaan said...

As'kum dan Salam 1 malaysia
Saya dah link blog saudara diblog list saya.
Diharap atas jasa baik saudara dapat memasukkan blog saya di bloglist saudara
Terima kasih

http://blogpenyokongkerajaan.blogspot.com

Anonymous said...

GELINYA..WEEEEKKKK

Anonymous said...

PADAN nak MAMPUS MUKA 2 ekor PEMIMPIN PAS tu...PADAN MUKA!!!!

Anonymous said...

hahahahha artikel sampah camni pon ada orang caya ker hahahha mesti pencacai umngok percaya hahahha

Anonymous said...

hanya penganut pasNGOK je yang tak percaya...

Powered by Blogger.