Mar 13, 2011

PAS KATA POLITIK PERKASA SEMAKIN SUNDAL!!





Perhimpunan yang berlangsung di hadapan Ibu Pejabat PKR di Petaling Jaya mempamerkan watak sebenar NGO tersebut yang hanya ditubuhkan sebagai Kambing busuk UMNO. Ini ditegaskan sendiri oleh beberapa ahli Dewan Pemuda PAS Wangsa Maju semasa Melayu CinDia sedang lepak di sebuah kedai makan yang dikenali ramai di kawasan Setapak. Memberi memberi pandangan2 yang amat buta akal dengan cemuhan yang melampau seperti Sundal, Samseng Kecik Teloq dan pelbagai lagi. Mereka juga akan berjumpa dengan wakil PERKASA dan mencabar NGO itu menubuhkan parti politik bagi berhadapan dengan PAS. Sebelum itu, GAPS dan PERKASA berkumpul di depan ibu pejabat PKR di Petaling Jaya pagi tadi untuk membantah keengganan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim memberi DNA kepada polis. Diketuai oleh pengerusi Gerakan Anti-Penyelewengan Selangor (GAPS), Hamidzun Khairuddin, mereka menuntut supaya Anwar tidak diberi layanan istimewa oleh mahkamah. Katanya, keadilan bukan sahaja mesti diberikan kepada Anawr tetapi juga kepada Mohd Saiful Bukhari Bukhari Azlan yang mendakwa menjadi mangsa liwat.


2 comments:

Tenno perang said...

apa punya kenyatan ler...PERKASA ditubuhkan untuk mempertahankan hak melayu...mereka berhak membuat DEMO seperti PAS buat..atau PKR buat..mereka tidak perlu menubuhkan parti politik....mereka bertindak menganjurkan demo kepada bang nuar ini kerana bang nuar lah petualang bangsa..sanggup memperkosa perlembagaan yang mempertahankan hak2 melayu...PERKASA wajib mempertahankan perlembagaan dari di Perkosa oleh bang nuar..bang nuar PERKOSA(pertubuhan baru mewakilinya...tapi PERKASA mewakili umat melayu islam...hidup PERKASA...

Anonymous said...

Korang ni ada ada je lah.. kreatif betul.. Perkasa Vs Perkosa lah dll.. ada tak orang yang buat compilation pasal benda benda ni dan jual kat kedai mamak ke.. mesti lakunya.. Eh B.A.B.I tu apa.. Brother Anwar Bin Ibrahim ke..

Tak kisahlah semua tu.. tapi yang pastinya BABI dah mengelabah.. ramai org dah buat demo minta dia serah dna dia.. dia selalu pun buat reverse psychology, cakap org akan bangkit macam kat Libya, egypt dsbnya.. tapi sebenarnya org dah bangkit suruh dia serah dna dia..teruskan lah tekanan tu..

On ye, siapa yang buat demo tu, lagi bagus kalau tak ada permit polis.. baru boleh masuk surat khabar muka depan depan.. lagi bagi pressure kat BABI atau PR..

Ni,new president kat bar council atau pejuang hak asasi untuk rakyat malaysia tak nak keluar statement ke.. kes dah ke mahkahmah, tapi tak boleh settle samada bersalah atau tidak sebab yang empunya diri ada kuasa tak nak bagi dna.. apa punya sistem kehakiman ni..

Powered by Blogger.