Mar 30, 2011

PAPAGOMO ANTARA ANTARA SAKSI POLIS VIDEO SEKS ANWAR??





Ini cerita satu-satunya blogger setakat ini yang berpeluang tengok video klip seks tersebut yang didakwa melibatkan ketua pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim. Blogger yang hanya mahu dikenali sebagai Papagomo memberitahu Agendadaily bahawa dia yakin 1,000 peratus orang yang dilihat beraksi dalam video seks yang sedang hangat diperkatakan itu memang Anwar Ibrahim.ana teknologi tinggi yang di pakai pada perakam video jenis I-CATCH tersebut.” ADAKAH BENAR PAPAGOMO AKAN DIPANGGIL SEBAGAI SAKSI OLEH PIHAK YANG BERTANGGUNGJAWAB MENGENAI KES VIDEO SEKS PEMIMPIN PAKATAN TERBABIT?? KLIK DI SINI!!


6 comments:

Anonymous said...

Macamana dia bolih jadi saksi video sek? Adakah dia individu yang membekalkan pelacur cina tu? Atau adakah dia 'porn star' yang diupah olih Rahim & Geng dan menyerupai Anwar untuk melakukan adigan sek tu? Atau adakah dia individu yg pasang camera video tu? Atau adakah dia Pen.Pengarah untuk mengambil babak adigan sek tu untuk menentukan muka 'porn star' tu tidak diambil dan difokus untuk mengelirukan orang.

Sila jawab.

Anonymous said...

Buat Anonymous March 30, 2011 :

Janganlah terlalu taksub kepada Anwar hingga kamu menganggap orang lain sebagai orang upahan aje. Apakah kamu juga orang upahan Anwar untuk pertahankan dirinya yang menghadapi isu moral dan sahsiah diri. Rupanya ada juga penjilat Anwar yang setia ketika berhadapan dengan kes sodomi. Barangkali kamu juga jenis manusia dua alam yang suka sodomi sebab itu kamu pertahankan Anwar Al-Juburi ( pinjam istilah Tuan Haji (ustaz) Mohd Sabu)

Anonymous said...

yg pasti , terlalu byk hal2 yg mencurigakan mengenai anwar dlm kes ini, eg jam tangan omega, alibi yg lemah, report polis dan pc yg cepat pdhal bukankah dia pakar tunda2 kes?
nak percaya keluarga dia? tak pyhla..dlm kes liwat pun terang2 depa tipu kononnya anwar ada bersama depa.
takkan nak kena tipu lagi? dah ditipu sekali cukup la.org yg bijak takkan kena tipu buat kali kedua.

Anonymous said...

Bukankah sesungguhnya aktiviti pelacuran ini didalangi oleh kongsi2 gelap cina yang dinaungi oleh DAP2@Ronnie Liu...

Bahan rakaman video2 seks ini yg disedari oleh partner in crime Anuar sendiri D.Eskay adalah bargain material bagi menguatkan cengkaman keatas Anuar jika Anuar b'kuasa dan melayu diperpodohkan..

Segala tindakan Anuar jelas spt pepatah melayu "Sekilas air berkocak sudah tahu jantan betina"...hanya hati yang kotor yg tidak dapat melihat kebenaran atau menafikan kebenaran.

Anonymous said...

Hmmm.. masalahnya sehingga kini anwar masih belum ditangkap ;-)...

Polis dakwa dah kenal pelaku aksi lucah dan eskey dah buat akuan sumpah (walaupun akhirnya beliau menafikan anwar berzina dalam temubual di Malaysiakini). Mengapa belum ditangkap si pelaku seks.. Dah nak masuk seminggu dahhhhhh..

Sebenarnya banyak keraguan yang timbul membuktikan anwar adalah pelaku dalam isu ini. Berkenaan jam omega.. anda boleh saksikan perakuan eskey dalam video di malaysiakini. Beliau sendiri dalam serba salah dalam menyatakan jam omega tersebut berada dalam tangannya. Perakuan yang dia tidak menuduh anwar berzina (4 Mei 2011) jelas bertentangan dengan sumpah laknatnya (29 April 2011)menjelaskan dia dan anwar dalam video tersebut (untuk makluman, hanya dua pelaku lelaki sahaja dalam video itu). So yang mana satu anwar dan yang mana satu eskey.

Hmmm.. kita diberikan akal, gunakannya untuk kita berfikir secara RASIONAL dan LOGIK.

salam..

Lu orang UMNO pikir sendiri..

Anonymous said...

When ever you ponder on watering missions with Egypt, head in all probability adjustments towards Sharm el Sheikh together with fishing in your coral reefs, although it’s in no way really the only choice on the Red Coastal with regard to tourists who wish to get off the actual bch and even in to the the water. Hurghada possesses a variety of exercises along with potentials included in its turbulent waters, with diving, snorkelling, parasailing and, also, windsurfing.

Hurghada is situated to the western fringe belonging to the Inflammed Ocean plus likes major, continual gusts of wind year-round rendering it suited to windsurfers. Coastal sea breezes can thrust that end increase the speed of to 6. 0m, utilizing quite a few 5. 0m and additionally 4. 5m time. Summertime is a better time to check out to obtain the preferred belonging to the gusts of wind, mainly because large force methods design windier circumstances. That marine environments will be smooth and waves in most cases don’t acquire too much to ensure gurus and additionally rookies alike are able to enjoy Hurghada’s windsurfing opportunities. Obviously, Hurghada’s fabulous the sunshine causes wind turbine surf here magnificent numerous experts major away any tans some people choose to enjoy the placid seas.

http://chowloopoy.xanga.com/753552786/fabulous-getaway-choice/
http://chowloopoy.insanejournal.com/432.html
http://chowloopoy.tripod.com/
http://chowloopoy.webs.com/stunningholidayvacatio.htm
http://wonderfulholidaydestination.wetpaint.com/page/Wonderful+holiday+destination
http://chowloopoy.bravejournal.com/


For the unsophisticated, Hurghada includes various classes what person deliver training systems in many different normal water activities, while there are course instructors specialising in windsurfing. By using 40km of shoreline, there’s plenty home regarding rehearsing and also you might collect some sort of overall look with the celebs from the windsurfing world doing its experience amazing shoreline brand.

[url=http://lilidesmortiers.com/?p=9#comment-70]sanibel island resorts[/url]
[url=http://pcsolutionsofpascocounty.com/forum/index.php?topic=161936.new]sanibel island resorts[/url]
[url=http://www.saveondish.com/forum/showthread.php?tid=47416]sanibel island resorts[/url]
[url=http://audiosaurius.ymipollo.com/155439.pequena-anecdota-sobre-la-honradez.html]sanibel island resorts[/url]
[url=http://www.annadellorusso.com/2010/10/milan-fashion-week-10-headpiece-rules.html#comment-7308]sanibel island resorts[/url]

Powered by Blogger.