Mar 31, 2011

KHALID SAMAD CADANG TUBUH DEWAN PADERI PAS PUSAT!!

SALAM 1MALAYSIA.... 1 slogan yang amat dihina DAP, PKR dan PAS. Walaupun ianya satu cogankata perpaduan, namun ianya ditolak Pakatan Pembangkang. Kenapa? Mungkin ini salah 1 puncanya. KHALID SAMAD selepas ini akan memberi cadangan agar menubuhkan Jawatankuasa Khas DEWAN PADERI PAS PUSAT. Apa rasionalnya penubuhan Dewan ini? Mungkin di Selangor ada kebenarannya.
Sebelum ini Melayu CinDia ada menyiarkan sebuah PROJEK MEGA Kerajaan Negeri Selangor yang sedang diperhalusi. Gereja yang bakal mengatasi persaingan Masjid Shah Alam, rumah Ibadat di Malaysia bakal diruntuhkan akibat pembinaan Gereja ini. KHALID GAGAP TELAHPUN MELULUSKAN pembinaan Gereja ini dan ianya dalam proses pembinaan. BAGUS... Inilah dinamakan Perkongsian kuasa. Huh? Anda ada 2 pilihan untuk merujuk dengan lebih mendalam mengenai Pembinaan Mercu Tanda NEGERI Selangor. KLIK DI SINI ataupun... DI SINI!!

3 comments:

Pokok said...

memang hancur lah Shah Alam lepas ni. mcm mana boleh luluskan pembinaan gereja ni? sdgkan Shah Alam majoritinya bumiputera tu.. buat apa gereja sebesar tu. bodoh gila khalid samad.

* Terima Kasih atas komen saudara di blog sy..

G4UMNO said...

salam

ramai sangatkah penganut kristian di Malaysia sehinggakan mahu membina gereja sebesar ini? Macam dikelantan, banyak sangat ke penganut budha maka di kelantan terdapat patung budha terbesar di Malaysia........teressa cock, ronnie liu, dan banyak lagi ahli dan penyokong DAP terdiri penganut kristian, maka tidak hairanlah ? Tapi, Khalid Samad seorang kristiankah yang bertopeng melayu? Ramai juga melayu kristian adalah penyokong DAP ..........maka itu, apa kata PAS yang mendakwa pejuang Islam sebenar?

GAFARO a.k.a. agentno9 said...

pokok: gereja tu kat area bukit jalil la

terima kasih pakatan rakyat

**** sambil ludah kat tanah

Powered by Blogger.