Mar 6, 2011

@KERDAU - BN TEMBAK SALURAN KUBU KUAT PAS!!

UPDATE - PAS KECUNDANG 13 PETI UNDI... KUBU KUAT PAS DI TELUK SENTAP TELAH BERJAYA DITEMBUSI BN... INSYAALLAH.. ALLAH BERSAMA BN!!


Antara KERUSI PANAZZ YANG TELAH DITAWAN BN :-


KRAI

BN - 286

PAS - 44


RUMPUN MAKMUR

BN - 412

PAS - 159


JENGKA 25

BN - 307

PAS - 43


KUALA KERDAU


BN - 307

PAS - 247


LIPAT KAJANG

BN - 243

PAS - 99


DESA MURNI

BN - 698

PAS - 377


JENGKA 23

BN - 923

PAS - 405


TELUK SENTAP

BN - 297

PAS - 226


JENGKA 22

BN - 589

PAS - 282


12 comments:

Anonymous said...

aduhai, tajuk tu saje nak provok. xde modal dah ke sampai x bagi berita yg betul?


kami menentang BN kerana partinya, bukan kerana calonnya. Syed Ibrahim di Kerdau seorang figure yg bagus.

Balik, PIKIR!

Anonymous said...

Kami menetang PAS kerana PASiknya dan tarbiyah pulak oleh Tok Guru Yang Babuk dan angkuh itu. Syurga macam hak milik makbapak dia je.

Anonymous said...

kawe tak sokong PAS untuk jaga lubang juburin kawe. PAS for ALL ,.. NAYAAAAAAAAAA..

nik aziz halalkan liwat.

Anonymous said...

kami menentang PAS kerana parti PAS telah menjadi kafir sebab bersekedudukan secara haram dengan parti DAPig! undi PAS sama seperti mengundi DAPig! DAPig anti islam!

Anonymous said...

Aku menentang PAS keranatipu org Islam & Sokong kaki Jubur

Melayu Pasir Gudang said...

aku tak sokong PAS kerana akidah pengikut PAS yang kalau dia buat halal orang lain buat terutama UMNO semuanya haram.

Anonymous said...

Aku tak sokong PAS kerana takut masuk neraka....

- artis-

Anonymous said...

DULU SOKONG PAS, BILA HJ HADI KELUAR FATWA KAFIR UMNO, WA BELAH

Anonymous said...

Tak ada ape nak provoke lagi.. hari ini org semua dah pergi mengundi.. dah tak boleh tukar apa apa lagi..

Syukur kehadrat ilahi bukan kerana BN dan menang dengan lebih majoriti, tetapi syukur kepadaNya kerana ramai org melayu ISLAM dah sedar akan siapa sebenarnya PAS dan PKR TU.. Satu pihak menggunakan agama DAN se pihak lagi mengadai bangsa dan agama untuk mendapat sokongan..

Yang menarik kat Rumpun Makmur.. Mana pengundi yang beratus ratus pergi dengar temberang anwar tu.. kenapa tak diterjemahkan di dalam peti undi.. Jelas sekali tektik anwar sama seperti dulu.. bawak org luar untuk berdemo dan mendegar ceramah dia supaya nampak gempak.. Samalah org VVIP, kalau jalan sorang sorang siapa pun tak heran..

Tahniah blogger BN kerana memberi kesedaran kepada bangsa kita yang beragam islam untuk sama sama berjuang dan menyokong untuk mempertahankan kedaulatan agama islam dan bangsa melayu..

Yb Raz said...

jengka 22 dan 23 perlu dilihat kenapa begitu ramai orang pas.

umat islam tolak pas sebab pas parti ajaran sesat!

Anonymous said...

Salam, semua semua....Pandangan saya adalah pada isu semasa yg terlalu lama menjadi pertikaian ( hampir 13 tahun) yg Selama ini menjadi perpecahan masyarakat Di Malaysia khas pepecahan orang melayu dan Islam. Pada saya Dato' Seri Anwar adalah seorang mempunyai semangat juang yg tinggi bukan calang org dapat bertahan begitu lama.. Saya amat kagum dia sanggup menggunakan apa sahaja demi mencari kebenaran, makamah digunakan dengan apa sahaja ruang yang Ada sama Ada teknikal, peguam yang hebat, berceramah keseluruh pelusuk negara, meraih simpati dr seluruh negara barat,dan Asia barat, peruntukan Makamah Syariah, Mendapat sokongan dari Ulamak seluruh Dunia, menggunakan Makamah untu Saman malu denagan jumlah jutaan ringgit, TETAPI ADA TIGA TOKOH UMMI HALFIDA, DATO' NALAKARUPAN DAN EZAM YANG SELAMA INI KUAT MENGKRITIK, DENGAN BERGITU HINA TAMPA ADA BALASAN PRNAFIAN TINDAKAN MAKAMAH SEPERTI SAMAN MALU BANYAK MEBERI KESANGSIAN KEPADA SAYA TERHADAP KREDIBILITI ANWAR... SAIFUL, UMMI HALFIDA SUDAH BERULANG KALI BERSUMPAH LAKNAT DENGAN MENJUJUNG QUR'AN, PROVOKASI SERTA CABARAN AGAR MEREKA DI SAMAN JIKA DAKWAAN MEREKA TAK BETUL..... MENGAPA ANWAR MEMBISU????? MANA MUNGKIN SAYA BOLEH
MEMPERTAHAN ANWAR DENGAN KERAP KALI HANYA TERUS MENYALAH KAN ORG LAIN... MENGAPA KITA TERUS MEPERJUANG KAN DIA BERMATI-MATIAN DAN SNGGUP BERPECAH ANTAR MELAYU KERANA SEORANG PEMIMPIN YG KEJUJURANNYA BoLEH DI PERTIKAIKAN... RAMAI LAGI PEMIMPIN DI MUKA BuMI ALLAH YG BERWIBAWA TAMPA KITA PERLU SANGSI AKAN KEJUJURAN.... FIKIR-FIKIR LAAA..

Anonymous said...

Kalau bukan Islam pangkah PAS, mereka pun masok syurga kah? Itulah parti hampas yg tak ada idea, pemimpin pun dah nyanyok.

Powered by Blogger.