Mar 10, 2011

DNA ANWAR AKHIRNYA TERPANCUT JUA!!





Memang layak jika Wan Azizah mengangkat suaminya sebagai 'Anugerah Tuhan' kerana DNA Anwar Ibrahim cukup mahal harganya. Manusia yang bernama Tun Dr Mahathir sekalipun hanya memiliki satu genetik DNA, Anwar Ibrahim mempunyai dua DNA ... Hebat! Maka tidak hairanlah Anwar Ibrahim sudah berkira untuk 'nyahkan' mana mana pemimpin PKR yang tidak 'sebulu' dengannya.




Model 'NEW POLITICS' yang digunakan beliau adalah kejatuhan kerajaan diktator Mesir dan Tunisia perlu diasimilisasikan kedalam perjuangan PKR untuk menjatuhkan kerajaan BN, yang kononnya zalim! DNA Diktator yang bergejolak dalam tubuh Anwar Ibrahim turut mahu menyingkirkan kononnya pemimpin PKR yang bermasalah dan tidak menunjukkan prestasi baik akan digugurkan ... melainkan 'Jambu Keabadian Cinta' beliau, Azmin Ali.

Juak juak PKR akan dikerah segala keringat untuk memastikan perjuangan suci beliau sebagai 'Diktator Alaf Baru' untuk menawan Putrajaya menjadi kenyataan. Diktator ini sudah mengenalpasti pemimpin yang terlibat dengan rasuah (rasuah?) dan bakal disingkirkan secepat mungkin. Saifuddin Nasution ditugaskan untuk mendedahkan identiti pemimpin pemimpin rasuah dalam PKR.

Sayang ... juak juak PKR sudah semakin buta hati dan mata. 'Anugerah Tuhan' mereka sebenarnya 'Bapa Rasuah' dan 'Peliwat Tegar' sewaktu dalam UMNO. Alhamdulillah, Allah masih sayangkan UMNO dari dinodai titik titik hitam DNA Diktator ini.

Penetrasi!, Diramas!, Pancutan! ... Hebat DNA 'Anugerah Tuhan' parti PKR ini.


Artikel Hebat GELOMBANG WANGSA MAJU

30 comments:

Anonymous said...

umum mengetahui bahawa istilah DIKTATOR ini adalah diberikan kpd org yang pernah menjadi pemimpin negara (ketua negara). sedangkan Nuar tak pernah pun jd pemimpin negara (PM)...

lbh tepat perkataan DIKTATOR itu ditujukan kpd mahathir kerana beliau pernah menjadi pemimpin negara (PM) yg mana pemerintahannya penuh dgn kediktatoran..

dlm kes Nuar, diktator Mahathir telah memecat Nuar kerana ditakuti Nuar akan mencabar dia...biasalah DIKTATOR tdk mahu ada org yg cuba menggugat dia a.k.a Mahathir..

mahathir juga gunakan ISA utk menghapuskan penentang dia...


kini diktator mahahthir telah pun membuat buku terbaru dia...hanya berani bersuara dibelakang tabir tp penakut dibawa ke mahkamah, kununya dia kan bukti sohih!!!

Anonymous said...

Anom 9:57

On the other hand, telah banyak pengakuan yang ditimbulkan oleh AnuWar tentang beliau banyak mempunyai bukti.

Tetapi sampai ke hari ini, tidak satupun yang boleh dibuktikan kepada kami rakyat marhain ini.

Kami menunggu, tapi terimalah nanti akibatnya pada PRU13 nanti.

-artis-

Anonymous said...

10:07


mahathir pun byk kali dah kata dia ada bukti kukuh, tapi tak mau ke mahkamah bagi bukti kukuh tu. rakyat marhein pun tertanya2 jugak, mana bukti mahathir ni, cakap jer tp tak mau kemuka bukti dlm mahkamah!!!

...dan kamu dan umno pun kena tunggu jugak lah PRU 13 nti dan terima lah juga akibatnya...



bukan artis!!

Anonymous said...

kalau mcm tu apa kata suruh anwar buat smpah laknat di hadapan rakyat marhaien dan serahkan DNA nya di hadapan Hakim dan peguam kedua2 belah pihak...rakyat marhaien pun buleh dipanggail sama saksikan.

Anonymous said...

nape nak suruh anwar sumpah laknat plak?

kita nak dengar/tahu bukti dr mahathir...

kalau engko kata Nuar tak mau sumpah, maknya Nuar penipu, dan kalau mahathir tak mau ke mahkamah kemuka bukti sohih pun rakyat akan kata mahathir pun menipu juga...kan?

peluang dah diberi seluasnya kpd mahathir utk kemuka bukti sohih, kalau betul bukti itu wujud maka selesai masalah!!!

Ya...masalah persengketaan rakyat khususnya melayu akan selesai dgn bukti2 yg dikemukan mahathir di mahkamah!!!

abis citer....

tapi mahathir tak mau pegi court...mahatir juga boleh dianggap menipu dan mengada2kan cerita....

betul kan?

Anonymous said...

Anwar punya bukti
Dari 6 kotak
Dari bukti APCO
Dari bukti Altantunya
Dari bukti kekayaan
Bawa fail ke hulur hilir
Konon-kononnya bukti
Konon-kononnya dizalimi
Konon-kononnya berjiwa rakyat
Once a liar will always be liar
Sebab apa Anwar takut bersumpah laknat
Sebab kalau dia berbohong, 7 keturunannya akan ditimpa bala dari Allah s.w.t.
Mahathir tidak perlu pergi court di atas perbuatan zina bersama perempuan
Zina bersama perempuan bukan sex luar tabie
Bebal dan bangang juga penyokong Anwar Ibrahim
Sama bebal dengan ketuannya

Anonymous said...

sapa bebal?

mamak sendiri kata dia ada bukti nuar liwat...

lawyer panggil mamak ke court, tp nape mamak tak pegi court dan bukti kan lah liwat nuar...


cakap luar degar2, tulis buku pun degar2 juga , ada bukti kunun!

pegi la court, samada zina ke liwat ker, dia lah yg paling utama dan afdal bagi keterangan bukti sebab dia pecat nuar kerana dakwa nuar salah laku seks...so buktikan la sebenar2nya....

tapi takut nak kemukakan bukti....cakap macam ni pun menipu juga mamak ni!!!
dah lah tu hari2 mamak jaja ada bukti, ada bukti, ada bukti, nuar liwat, nuar tiada akhlak, apa nih? suka memfitnah dan mengata org tak betul? dia maksum ker? bila panggil suruh bagi bukti tak mau plak...

apa raaa!!



dey...aku tak sokong nuar dan aku tak sokong mamak gak...tp kedua2 mesti cakap dgn bukti!!!


ada faham ka...ko nak hentam nuar ko punya pasal...aku pun tak undi dia...bodo...!!!


tu dlm buku mamak ada dia cerita ker bagaimana dia sendiri kena "kencing" olh ling liong sik isu PKFZ.gerenti dia tak sentuh bab tu kan!!!..cerdik tp kena tipu juga!!!

apa raaa...Tuhan nak tunjuk!!!

Anonymous said...

dorang sebenarnya nih buta hati dan mata dah lama dah buta..taknk timbang akal pd bukti yg ada..biasaa la pusing2 cam anuwar..dia buat kata org;;;pastu sapa jahat>>dulu mahathirrr jahat...pak lahhh jahat,,,najib jahattt..hakim jahattt..polis jahattt..spr jahatt..sape lg??y tak jahat,,sondolan dia je...

buka laa hati yg tepu tu,,,rasuah ni mula mmg zaman nuar,,alaaa seme yg pelik2 ni mmg dr zaman anuwar lah,,,

Anonymous said...

kalo mahathir diktator sekali pun,ada mak bapak atau adik beradik ko mati kebulur???
kalo ko g oversea, ke negara2 islam lain,diorang sumer respek mahathir dan malaysia.dasar ddk bawah tempurung.
mahathir dah ckp die xgune isa.tun hanif ckp ops lalng tu keje polis.ni la dasar bg bukti tp tutup mata.bengap.
mahathir nak g court ke,xmau ke bkn die punyer masalah.yg kene tuduh skrg nuar brahim.sendiri punyer masalah,selesaikan lah sendiri.nuar kne tahan polis pun bkn sbb nahathir yg report tp mangsa liwat tu yg report.so dpt la bukti DNA male y tu bahlul.
kalo nuar rs mahathir menipu dlm buku die,suruh la nuar tu saman mahathir.
xpayah la bising2 nak turun naik court.yg dok tangguh x hbs2 tu knp?bsing nak bukti kat court,tp bende simple suruh sumpah pun kecut.

oh malaysiaku said...

" dey...aku tak sokong nuar dan aku tak sokong mamak gak...tp kedua2 mesti cakap dgn bukti!!!"

pada pandangan saya:

kalau dah tak sokong dua2 tu apa yg sibuk sangat nak bukti lah, mesti pergi mahkamah lah. Malaysia ni bukan pakai 'hukum rimba' - kalau sesiapa rasa nak pegi jadi saksi kat mahkamah, terjah aje. hanya yg dipanggil saje yg kena pegi, tak dipanggil walau pun ada berjuta bukti tak boleh nak menyebuk.

semua manusia, melainkan manusia pilihan Tuhan (tapi tak termasuk manusia 'ANUgerah tuhan') tetap ada kelemahan, melakukan kesalahan, tertipu dan bemacam2 kesilapan lain. jadi senang cerita kita tengok yg mana lebih dlm perjuangan utk rakyat semua - jasa atau menyusahkan!

yg nak pertahankan si nuar tu kena pecat pasal kes liwat apasal? yg marah Mahathir tulis buku tu apa hal pulak?

kalau dah tak sokong dua2nya janganlah peningkan kepala sendiri. biar mahkamah yg tentukan.

yg tertuduh si nuar, patutnya dia yg tunjukkan bukti dia tak terlibat dan bersihkan namanya, baru rakyat nampak siapa betul siapa salah. ini takut pulak buat sumpah laknat, nak bagi DNA pun takut semacam, apa hal? saya sendiri pun nak tau, tapi kalau berdolak-dalih sampai mati, akhirnya tak siapa yg percaya dia dipihak yg benar ...

tak ada guna cerita pasal konspirasi lah, rasuah lah, diktator lah, mahkamah kangaroo lah, buat apa? adakah semua ni boleh menolong dia dlm perbicaraan? ini cerita lain dan juga PERLUKAN BUKTI!

kalau nak cakap pasal diktator, ianya tertumpu pada orang politik samada yg memerintah atau yg jadi pembangkang. perkataan diktator hanya diucapkan oleh musuh2 politik utk menampakkan keburukan pemimpin yg memerintah, itu saje. setakat yg saya tau Mahathir taklah sampai membunuh orang spt saddam hussin atau pun apa yg berlaku dibanyak negara lain. kekadang bos pejabat yg tegas pun kakitangan panggil diktator, tapi kalau tak tegas begitu, orang bawah pijak kepala. ini kan resam didunia. semua nak cari peluang nak naik keatas bak kata pepatah "macam enau dlm belukar".

tapi setakat ini yg terserlah kediktatorannya dalam kepimpinan parti politik adalah PKR dan DAP. tak caya lihat carta kepimpinannya, menyerlahkan segala2nya.

Anonymous said...

haha.. AnuWar dah kecut.

Tak pe la apa nak kata pun, PRU13 nanti sapa nak sokong AnuWar pun sokong la. Sebab waktu tu dia dah tak jadi calun dah. Dia jadi calun dalam Sg Buloh.

Percayalah, PRU13 nanti akan berlaku Tsunami politik sekali lagi, tsunami PR down and tutup kedai!

Saya mendoakan agar generasi saya dan masa depan berfikir menggunakan akal waras yang diberikan Allah, bukannya berfikir menggunakan kepala lutut yang dianugerahkan Allah.

-artis-

Hj Miskam said...

Kpd Anonymous yg byk menyerang Tun Mahathir di atas

Kamu berhujah dgn menampakkan kamu tak cerdik (saya tak kata kamu bodoh).

1. Tiada dalam istilah kamus mana-mana bahawa Diktator hanya diberikan kpd pemimpin negara, ianya boleh diberikan kepada mana-mana pemimpin waima hanya ketua keluarga sekalipun.

2. Dlm kes liwat Anwar ini, subjek utamanya adalah Anwar sendiri, bukannya Mahathir. Jadi mengapa pula beriya-iya utk mengheret Mahathir utk kemukakan bukti. Begitu juga Karpal Singh, yang satu masa dulu menghebahkan beliau banyak bukti, namun jika beliau tak mahu kemukakan bukti tiada apa yang boleh dibuat kerana beliau bukan subjek dalam kes ini. Maka pendedahan bukti oleh Mahathir atau Karpal sekali pun bukanlah satu keutamaan. Yang utamanya ialah Anwar sendiri dapat menyahkan keraguan sebagaimana hujah 'oh malaysiaku'

3. Cara termudah ialah dgn Anwar memberi keizinan sample DNA nya diambil. Anwar kata dia tak mahu beri sample DNA nya krn takut pihak tertentu menyalahgunakannya. Dlm erti kata lain, beliau khuatir sample DNA yg diambil itu dicalitkan pada anggota tertentu pengadu. Tapi hingga hari ini beliau masih berkeras meskipun profil DNA Lelaki Y yg dikesan ditubuh pengadu telahpun diketahui. Maka tidak timbul lagi sample DNA Anwar akan disalahgunakan sekiranya ianya berbeza dgn Lelaki Y.

4. Kalau kita nak minta bukti dari kedua-dua pemimpin tersebut bagi menyokong hujah-hujah masing-masing, terlalu banyak yang Anwar kena berikan. Selain yang dah dikomen oleh seorang sahabat di atas tentang 6 kotak dan sebagainya, mungkin sdr trlupa dia juga pernah kononnya diracuni arsenik (utk makluman sdr, org yg terkena arsenik ini tak boleh bertahan lama), lepas tu dia disuntik HIV pulak dan macam-macam lagi lah.

5. Nasihat saya kpd sdr, byk kan membaca dan tambahkan pengetahuan barulah nak berhujah terutama dlm isu yg besar sebegini. Berhujah jgnlah terlalu emosi, krn dlm byk-byk komen di sini, sdr terlalu jelas kelihatan tak cerdik (sekali lagi saya ulangi saya tak kata sdr bodoh)

3.

Anonymous said...

sebut pasal DNA, maka teringat pasal bukti2 DNA ditolak mahkamah kerana tanpa kerelaan tertuduh.
so lepas ni, jika ada kes bunuh atau seumpamanya, maka mencari bukti tanpa kerelaan sudah tentu boleh dibangkitkan dan dijadikan hujah.
kes bunuh misalnya, sudah tentu pihak waris berhak utk menafikan kewajipan post mortem oleh pakar forensik jika tanpa kerelaan waris (klu tidak silap , ada borang polis yg mewajibkan post mortem)iaitu utk mengetahui punca kematian..dan ini sudah tentu juga tanpa kerelaan si mati...hehehe.
percayalah, ramai waris di luar sana terutama sekali yg beragama Islam tidak mahu post mortem dijalankan ke atas si mati kerana ia menyiksa mayat..

AbangBoyC said...

Pada Pandangan Saya, Bukan Anwar Ibrahim yang Liwat Saiful Tp Saiful yang Liwat Anwar Ibrahim. Kita Lihat Dari Contect Bagi Menyelamatkan Diri, Seorang Perogol(Lelaki)akan Ke Balai Polis membuat Report mengatakan dia diRogol,. Sedangkan dia sebenarnya yang merogol Mangsanya(Perempuan). Tp oleh sebab dia yang membuat report dan mendahului report jadi Seluruh Kenyataan akan mengatakan dia yang DiRogol. Sedangkan dia yang Merogol. (Sebab Aku Pernah Buat Cam nie dulu. Takut Ditangkap Polis sebab telah melakukan seks dengan anak gadis, jadi aku buat report mengatakan aku dipaksa merogol dia jadi aku selamat dunia dan akhirat). Dalam Cerite Anwar Pula, Saiful bagi menyelamatkan diri terpaksa mengatakan Dia DiLiwat Anwar sedangkan Mungkin Dia yang Liwat Anwar, Dan Anwar dengan Malunya Tidak Akan Mengaku Dia Diliwat Saiful kerana ini akan menjatuhkan Kretibiliti beliau, Jadi beliau akan mengatakan satu Fitnah bagi menjatuhkan Beliau,. Dan bagi Saiful Pula, Dia Sudah selamat. Tp Kenapa Doktor tu Xnk Check Bontot Kedua2 Mangsa Keadaan tu, Anwar dan Saiful. Kita Lihat Siapa Liwat Siapa.

logik tapi benar said...

To AbangBoyC lagi bodo lagi tak malu!


1st ko memang buta2 salah rogol perempuan(ko mengaku sendiri)

2nd sapa buat report sapa sekarang or report tunggang balik macam mane pun sepol dah bersumpah muhabalah!

al juburi ade wat???ko kasi taw aku.

p/s:otak ko letak mana???dunia kau selamat la..dah akhirat nanti kau taw azab.tungguuuuuuuuuuuu!!!

Anonymous said...

AbangBoy...

betul gak lu punya otak...kes ni dah makin raban, betullah tu sepol yg liwat Nuar...sebab air mani ada pd suar dlm sepol depan dn belakang..


lg satu, kes ni memang konspirasi...

apa pasal Jude Pareira pegi jumpa Rahimi, Ezam, Mummtaz, dan Rosmah plak utk ambik keterangan, kecuali org2 ni lah pengarah filem liwat 2 nih!!!

dan sepol pun jumpa najib juga...apa sal?


seolah2 pareira kena buat plot spt yg diarahkan olh Pengarah2 Filem Liwat2 ni...

mmakin terbongkar konspirasi!!!

Anonymous said...

Tak faham.. tak faham..

Tak faham cerita mahkahmah kat malaysia ni.. tengok macam cerita Iking tu.. dah sah sah anak dia tu bukan anak laki dia tapi anak bf dia.. tapi still kat mahakahmah sibuk pasal bekas laki dia nak saman sebab bf Iking ada intention nak buat hubungan seks dengan iking.. kalau dah ada anak, apa intention lagi, memang dah ada hubungan seks lah.. bukan ke senang je test aje DNA bf dia tu dan sah kan memang anak dia tu anak bf dia, habis cerita, bukan lagi intention tapi memang dah kena..

Sama lah jugak dengan kes anwar ni.. pusing banyak sangat.. rasanya, pertama sekali mahkahmah kena pastikan tanpa keraguan yang DNA Y tu memang betul betul wujud dalam jubur saiful tu.. lepas tu senang aje, check DNA anwar samada dia rela atau tidak.. masa ambil tu boleh suruh karpal singh ikut dari awal sampai akhir, tengok samada DNA Y tu anwar punya ke bukan.. habis cerita..

Yang kurang Arif..

Anonymous said...

lagi pelik kalau anwar dilancapkan dlm penjara, amik mani nuar sumbat dlm jubo sapol, lps tu amik DNA nuar yg sama, kemdian padankan = sama!

sah nuar akan ke Sg buloh punya...


mudah jer klau org nak buat jahat ni!!!

Anonymous said...

Mana ada orang buat kerja pakai seluar dalam.. itu mungkin kes rogol aje.. mungkin macam abg roy kot.. lebih lojik seluar dalam tu digunakan untuk mengesat air mani lepas pancut.. tak tahu pulak bai guna serban utk lap lepas pancut.. tu kena tanya KS..

Anonymous said...

Preira di tempat yang benar.. bodohlah kalau dia pergi ambil keterangan dari ezam, rosmah dll kalau dia di bayar untuk kes ni.. kes ni memang berlaku samada diperangkap atau tidak.. yang pasti kalau org tak pernah liwat, tak kan buat perkara macam tu.. kalau tidak tak kan LKY cakap dalam WiKI Leak yang anwar tahu tapi masuk jugak..

Anonymous said...

YA...DALAM WIKI LEAK JUGA KATA NAJIB TERLIBAT DLM PEMBUNUHAN TUYA JUGAK KAN?

HA..APA CITER...NAPA SENYAP KES TUYA..

Anonymous said...

satu kemuskilan ...

kenapa dan apa motif Pareira pergi jumpa Rohimi, Ezam, Mumtaz dan Rosmah semasa kendalikan kes sepol?

apa kaitan sepol, kes, dgn mereka ni?

dan kenapa Pareira pergi jumpa mrk dahulu sblm keterangan Nuar diambil?


sila jawab!!!

Anonymous said...

Aku yakin dgn hj saiful,dia mangsa sbb Dia org kebanyakkan,x de kuasa,,tp dia yakin dgn berserah kepada Pencipta,Allah...tp anuar,,asyik2 pusing,,tak de karisma btul,,hampeh,,,siap melutut dpn karpal,,Bg aku kes full stop,mmg anuar salah, aku yakin dgn sumpah hj saiful, bsumpah dgn Pencipta,kembali kepada Allah..aku berdoa,moga Allah,tunjukkan kebenaran..

oh malaysiaku said...

sekarang ni anwar telah dgn segala hormatnya dipersilakan menyaman Tun Dr Mahathir kalau segala apa yg ditulis dlm bukunya adalah fitnah semata-mata ...

=== petikan dari Utusan Malaysia ===

Anwar dicabar failkan saman

Oleh SAFINA RAMLI
pengarang@utusan.com.my

KUBANG PASU 11 Mac – Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim dicabar memfailkan saman terhadap Tun Dr. Mahathir Mohamad jika tidak berpuas hati dengan kandungan buku memoir bertajuk A Doctor in the House: The Memoirs of Tun Dr. Mahathir Mohamad.

Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Datuk Mukhriz Mahathir berkata, ia adalah langkah yang sepatutnya diambil oleh Anwar dan bukannya melenting terhadap pendedahan bapanya itu.

“Nampaknya kalau dah melenting memang ada kebenaran di sebalik pendedahan yang dibuat oleh bapa saya.

“Tidak timbul soal nak pertahankan anak di dalam buku tersebut tetapi apa yang dibangkitkan di dalam buku tersebut ialah soal negara dan jika berani Anwar samanlah bapa saya RM100 juta atau RM200 juta,” katanya.

===========


banyak sebab mengapa si nuar ni mesti saman segera, antaranya:

1. utk membawa Tun Dr Mahathir kemahkamah supaya memberi keterangan sebagai saksi (atas arahan mahkamah).

2. utk membuktikan tuduhan keatasnya hanyalah satu komplot utk menjatuhkannya, iaitu satu FITNAH Tun Dr Mahathir semata-mata.

3. disamping itu dia boleh menambahkan kekayaannya sekeluarga.

inilah masanya utk anwar bertindak, peluang sudah diberi didepan mata. bukan hanya utk membersihkan namanya, tapi memberi kepuasan kpd penyokong2nya.

Anonymous said...

Anom 0306: kes ni kan dah jadi kes mahkahmah.. kenapa tak suruh aje KS tanya soalan tu kat Pereira dalam mahkahamah.. habis cerita.. tak payah nak buat cerita atau spekulasi.. kan lebih senang..

Anonymous said...

Ops terlupa.. dah jawab.. apa response.. tak payah jawap lah.. suruh aje KS tu buat kerja dia..

Anonymous said...

an'war@nama seeor iblis pengadu domba sesuai dengan anwar namaya..

xpyah tunggu pru 13 pada hari nie pun an'war nie dah tewas... jangan mimpilah nak jadi pm!

buktikan dengan dna tu.. DNA? DNA? DNA? ?????

lepas tu duduk kat masjid junjung al quran lakukan sumpah laknat... walLahi! wabilLahi! watalLahi! di saksikan nikyajis.. an'war tak liwat budak saiful tu and takder skandal dengan isteri orang khususnya samsidar seperti yang di gembar gemburkan ummi tu..

Anonymous said...

ala..klu nuar sumpah pon mcm la bleh lepas kes mahkamah die tu..silap2 korg akan mnuduh nuar gune agama untuk lepaskan diri die

Anonymous said...

Alaa... tak payahlah nak pusing sana pusing sini, nak kaitkan orang itu dan orang ini. Semua itu tak da kaitan dengan kes DSAI dan Saiful. Bukti dah jelas lagi terang. Memadai dengan menyerahkan DNA je.Tak perlu dah bukti2 yang lain. Buang masa je. Bukannya susah sangat. Ambil je air liur kat lelangi dan sedikit darah. Dah pun cukup. Tak perlu lah nak canang sana sini ke. Silap2 gaya nanti ko akan melalak sorang2 diri kat jalan2 raya.

Anonymous said...

nuar tu kan kaki jubur. pengikut2 dia semua bekas dia juburkan, pasal tu taksub dgn dia

Powered by Blogger.