Mar 24, 2011

BELI BLOGGER.. PAPA GOMO KE RUMAH ANWAR??

Pagi tadi ramai di kalangan blog telah menceritakan kepada Melayu CinDia bahawa Blogger Papa Gomo telah bersumpah atas nama Allah telah menontor Video Seks Pemimpin Pakatan dan memang telah mengeshkan, lelaki di dalam video tersebut ialah Anwar Ibrahim. CONFIRM!! Itu jawapan yan begitu yakin dari beliau. Insyaallah, kebenaran yang dilihat semakin hampir. Tetapi bukan itu yang hendak dipersoalkan. Ada facebooker yang telah menghantar mesej penting melalui Inbox Facebook kepada Melayu CinDia bahawa Papa Gomo telahpun ke rumah Anwar pada hari ini secara bersendirian? Tergamam. Melayu CinDia tergamam. Facebooker tersebut sempat menasihatkan agar berhati2 dengan Permaintan terbaru Papa Gomo. Termenung jauh. Melayu CinDia hendak bertanya berapa jumlah wang yang diberikan kepada Papa Gomo? Adakah Papa Gomo sedang mengatur strategi baru bergandingan dengan Anwar dan mencapai misi Ketua Pembangkang menawan Negara? Apa semua ni bro?
Inilah dinamakan DASAR PENIPU!! Melayu CinDia yakin Papa Gomo bukan seorang yang bersikap sedemikianMelayu CinDia mengenalpasti Facebooker yang menghantar mesej tersebut merupakan salah seorang Facebooker yang telah diliwat sehingga rabak oleh Anwar. Papa Gomo bukan sekadar bersumpah telah menonton Video Seks itu, malah juga bersumpah bahawa beliau manusia pertama yang akan bermati2 an membunuh karier Anwar Ibrahim yang dilihat semakin mengancam Negara.

Anwar Ibrahim dan beberapa rakan terpilih melihat sendiri wajah lelaki tersebut yang bukan seakan2, tetapi itulah Anwar bin Ibrahim. Papa Gomo amat tidak menyangka seorang Pemimpin No.1 Musuh Negara, yang selama ini kita serang dan terus menyerang, semalam menjadi saksi. Papa Gomo termenung seketika tidak menyangka lelaki tersebut benar2 Anwar.

Melayu CinDia sudah beberapa kali menasihatkan PAS agar tidak bersekongkol mengenai Kes Video Seks tersebut malah sepatutnya menyokong penubuhan Suruhanjaya Penyiasan kerana ini soal maruah Negara yang bakal mengaibkan setiap umat yang duduk di tanah bertuah ini? Bayangkan bagaimana imej sebuah Negara bernama Malaysia apabila bakal Perdana Menteri ini adalah terbukti jelas lagi kukuh melakaukan Seks kerakusan mengalahkan binatang seperti ANWAR IBRAHIM?? Khas buat totok2 PAS, KLIK DI SINI!! Pilihlah sendiri kamu ke pintu Syurga atau Neraka jika terus bersama Anwar.


0 comments:

Powered by Blogger.