Mar 23, 2011

ANWAR KETAGIH SEKS SAMPAI DEMAM!!





DATUK SHAZRYL ESKAY ABDULLAH dikenalpasti sebagai individu yang merupakan DATUK T yang menyebar dan menayangkan VIDEO SEKS PEMIMPIN KANAN PAKATAN. Beliau dikatakan banyak memperolehi Projek Mega dari Anwar Ibrahim. Projek Dubai juga dianugerahkan Anwar Ibrahim kepada beliau. Misi melarikan Raja Petra ke London bagi mengelakkan diri dari pertuduhan Mahkamah melibatkan blogger tersebut juga merupakan angkara Datuk T. Datuk T dikatakan mengeluarkan video tersebut kerana Anwar enggan melakukan seks bersama beliau. Huh? Hahahahaha.. Rupa2 nya sahabat karib Anwar sendiri yang membongkarnya. Macam sudah dirancang rapi. Anwar ini sememangnya seolah2 semakin kemaruk dengan seks sehingga demam selepas ini kerana tidak dapat dipisahkan gejala tidak bermoral itu. Mahu tahu sebab sebenar. Nanti penyiasatan ekslusif Melayu CinDia selepas ini.


3 comments:

Anonymous said...

Video seks terbaru anwar adalah video palsu semata-mata seperti mana yang di claim oleh anwar..

Macamana hujah pendakwaraya boleh bocor, macam tu jugalah MUNGKIN keputusan dari pihak mahkahmah telah bocor.. 3 dna dari penjara boleh digunakan dan telah dibuktikan bahawa individu male Y tu sama dengan 3 evidence tu..

Jadi kenapa video lucah terbaru anwar keluar sekarang.. adakah kerana pilihanraya di Sarawak.. ATAU kerana pihak anwar cuba untuk main silap mata supaya orang ramai sangsi akan TUDUHAN DAN KEPUTUSAN mahkamah.. Nampak macam kena betul dengan timing nya.. video keluar tak sampai seminggu keputusan mahkamah di buat.. Ini semua nampak macam mainan bn, tapi sebenarnya adalah mainan anwar sendiri.. cuba untuk buat orang ramai pikir tuduhan liwat ini adalah kerja bn juga..

Dengan adanya video terbaru ni.. keputusan mahakahmah tu nampak telah di cairkan sedikit.. walau bagaimana pun, harap pihak mahkahmah tetap boleh berfungsi dan menjalankan tanggung jawab nya.. dna Y sama dengan 3 evidence tu, jadi apa kah hukuman nya..

Tentu lepas ni ada lagi tindakan susulan dari pihak anwar yang di bolehkan oleh proses undang undang untuk appeal dsbnya.. tentu memakan masa.. pada masa tu, anwar akan turun padang siang malam untuk berceramah dengan menggunakan isu video lucahnya tu sebagai bukti konon nya tuduhan liwat tu juga adalah palsu dan beliau telah di perangkap..

Pikirlah sendiri..

Anonymous said...

Identiti datuk TRIO dah di ketahui umum.. Apa respond dari Najib.. Harap dapat buat kenyataan secepat mungkin supaya nama bn tak rosak dek 3 trio ni..

Anonymous said...

Cantik betul mainan anwar dan PKR ni.. konon nya seorang MP PKR dipanggil untuk tengok video tu agar 1+5 ahli PKR loncat parti lepas tengok video tu.. konon nak kuat kan evidence yang video ni kerja bn.. tapi konon ajelah..

Yang sebenarnya, ini semua memang kerja PKR sendiri.. Memang low betul mentality dia org ni, apa yang dia org cakap ni, memang apa yang dia org pikirkan.. dulu cakap bn bayar juta juta untuk loncat parti, skrg bn dah bankrupt kot, boleh ajak org loncat parti, bukan sorang tapi 6 pulak tu, dengan hanya bagi ticket tayangan preview yang dibuat sendiri oleh mereka..

Powered by Blogger.