Feb 18, 2011

WANITA MILIKI GAMBAR KEMALUAN ADUN PERUPOK !!

Pembongkaran kedua ini sekali lagi akan menggegarkan politik tanah air setelah gambar kemaluan ADUN PAS Perupok, Kelantan akan didedahkan dalam masa terdekat. Gambar ini dikatakan merupakan gambar simpanan wanita yang dikatakan bersedudukan dengan ADUN tersebut dan berjaya diperolehi hasil siasatan Kumpulan Facebooker Nadi Rakyat. Dikatakan gambar ini telah dihantar sendiri oleh ADUN terbabit melalui khidmat MMS melalui HP. Petang tadi kita digegarkan dengan sebuah gambar bahagian dada wanita yang dimiliki ADUN Perupok di HP beliau. Ini merupakan salah satu tarikan seks melalui perbualan telefin di antara individu bergelar isteri orang itu dengan ADUN Perupok.
Ini merupakan pendedahan kedua melibatkan ADUN PAS Kelantan. Sebelum ini, 1 pembongkaran besar telah didedahkan oleh Kumpulan Facebooker Nadi Rakyat dan Blogger Papa Gomo yang melibatkan ADUN Selising, Saiful Bahri yang akhirnya dikatakan mengaku terlibat dengan maksiat bersama isteri orang. ADUN Selising telah menemui MB Kelantan Nik Aziz untuk meletakkan jawatan sebagai wakilrakyat akan tetapi dihalang oleh Diktator PAS tersebut.

Kini giliran ADUN Perupok pula. Dikatakan juga kegiatan beliau diperhatikan seorang Exco Kerajaan Negeri Kelantan sebagai persediaan membunuh karier politik ADUN terbabit. Tindakan ini sebagai persediaan bagi membunuh kesemua pemimpin PAS Kelantan yang menentang Exco ini.

2 comments:

Anonymous said...

SKANDAL Sex MP PAS: Allah itu maha berkuasa.Selama ini DATO' Nik Aziz mengetuai beberapa siri sembahayang hajat supaya Allah menurun bala kepada seteru politiknya hatta kepada PM sendiri...Sekarang Allah sudah makbul hajatnya itu dengan menggugurkan bala dan musibah kepada PAS parti pimpinannya sendiri..

Sepatutnya beliau berdoa untuk kesejahteraan bangsa Melayu,BANGSANYA SENDIRI dan Islam ,bukannya berdoa untuk memporakporandakan lagi keadaan...Semoga Tuan Guru Nik Aziz diberi Allah, cahaya kesedaran,keinsafan di atas kesilapan yang dilakukan kepada bangsanya sendiri semata-mata kerana dendam politik.
Di peringkat umur sebegini (70an),saya berdoa semoga beliau kembali memandu umat Islam ke jalan akhirat yang sebenar2nya dan JANGAN CAMPURADUKKAN UGAMA DENGAN POLITIK DENDAM DAN KEBENCIAN. AMIN.

Anonymous said...

x apa lee..pas mengampungkan dosa dosa yg di laku olih ahli ahli nya..dan dijamin masuk syurga..

Powered by Blogger.