Feb 14, 2011

VIDEO PANAZZ - AKSI LUCAH BUKTI NIK AZIZ MATI PUCUK !!

SERAMBI MEKAH!!. Gelaran ini telah dijulang oleh PAS pada tahun 1990 ketika PAS diisytihar menang menguasai DUN Kelantan. Pada ketika itu, PAS dengan bongkaknya menyalak pada Kerajaan Pusat bahawa Kelantan akan menjadi sebuah Negeri contoh kerana mengamalkan dasar2 Islam yang tulen, bukan seperti Kerajaan BN yang kata mereka mengamalkan pemerintahan Kafir. PAS juga akan memastikan Kelantan bersih dari Gejala2 Maksiat yang kata mereka, menjadi perkara biasa dan langsung tidak dibentung Kerajaan BN. Hari ini, setelah 22 tahun memerintah Negeri tersebut, kesemuanya terjawab melalui VIDEO PANAS ini. Ianya telah memakan diri PAS semula. Klik pada "Read More" yang tertera di bawah untuk menonton VIDEO tersebut.
BRAVO buat PADI JANTAN, SALAH SEORANG KUMPULAN FACEBOOKER NADI RAKYAT !!

Dengar dengan JELAS PERBUALAN INI melalui VIDEO INI !!5 comments:

Anonymous said...

memang takde apa yg boleh dibanggakan dgn kelantan tu wlupun sudah 22 tahun diperintah oleh pas...masalahnya ramai yg menafikan hakikat...memang unsur2 maksiat ada di mana2 negeri, tetapi sekurang2nya negeri lain menampakkan kemajuan.. bagi sebuah kerajaan yg mendabik dada mengatakan mereka lebih Islam drpd yg lain...isu ini sudah tentu amat memalukan...sekian

Anonymous said...

tajuk tu agak2 lar bro...

Anonymous said...

bagus la lakonan korang mengatakan nik aziz mati pucuk.apa hak korang nak kata mcm tu tanpa bukti yg kukuh.

Anonymous said...

bila lihat maksiat -->>> hapus & cegah sedaya mungkin --->>> jangan subahat & simpati --->>> era terlalu politicking dalam masyarakat Muslim Melayu sebelum ini perlu ditinggalkan--->>> sebab pelaku dan penyubur aktiviti maksiat dikelantan, kalau tidak keterlaluan, saya pun boleh kata sebahagian dari masalah sosial, gejala maksiat dan penjenayah itu jugak terdiri dari ahli2 UMNO! --->>> amar makruf & nahi munkar --->>> bersatu lenyapkan jahiliyyah dan tegakkan Islam!

YB Raz said...

pinjam video bro

Powered by Blogger.