Feb 28, 2011

TANTAWI TIDUR MIMPIKAN SHAMSUL ISKANDAR!!

Dewan Pemuda PAS akan berasa malu melihat situasi sebegini. Seorang Ketua sebuah sayap parti PAS yang diharapkan mempunyai aura kekuatan muda tidak mampu untuk membangkit semangat dan harapan sinar baru setelah Tantawi tersungkur di buai mimpi semasa Ceramah Merlimau diadakan. Gambar yang dirakamkan oleh Blogger Malay Delima ini memperlihatkan wajah sebenar Pemuda PAS yang lesu dan tidak bertenanga.
Agaknya apa yang Tantawi sedang mimpin ketika lena tidur di pentas ini? Mungkin rindu akan sahabat dari AMK, Shamsul Iskandar, setelah bertelagah hendakkan kerusi DUN Merlimau. Shamsul diketahui umum sehingga hari ini tidak memberi sebarang respons mengenai jawatan Tantawi yang seolah2 memperkecilkan krelibiti beliau setelah mengumumkan untuk bertanding di DUN Merlimau.

Tantawi tetap bertegas tidak akan memberi kerjasama dengan Shamsul untuk menyerahkan kepada PKR bagi menggantikan PAS bertanding di kerusi DUN Merlimau. Agaknya Tantawi mungkin mimpi sedang bertumbuk dengan Shamsul. Atau terlihat Shamsul terkencing dalam seluar akibat respons tegas dari beliau??0 comments:

Powered by Blogger.