Feb 26, 2011

PAS UPAH DAP HANTAR SPY AMOI SEKSI GODA CALON BN??

Ada beberapa rakan2 yang baru Melayu CinDia kenali pagi tadi semasa berlangsungnya HARI PENAMAAN CALON bagi DUN Kerdau menyertai minum pagi bersama beberapa kumpulan Pemuda Sosialis DAP dan salah seorang Jentera Pemuda PAS dari Pulau Pinang. Rakan2 Melayu CinDia membongkar bahawa mereka sedang merancang untuk menghantar spy menyamar sebagai jurugambar dan mengekori Calon BN sepanjang Hari Berkempen. Malah lebih mengejutkan, rakan2 Melayu CinDia itu juga memberitahu pihak DAP ada bercakap soal TANGKAP GAMBAR CALON DAN AMOI SEKSI? Adakah PAS dan DAP sedang merancang sesuatu sebagai perangkap kepada Calon BN DUN Kerdau?

PAS sememangnya tercabar dan terkedu mendengar nama Syed Ibrahim Syed Ahmad diumumkan sebagai calon mewakili BN. Syed Ibrahim yang mempunyai pendidikan meluas dalam bidang Syariah juga merupakan Penasihat Agama kepada Menteri Besar Pahang. Oleh itu, rakan2 Melayu CinDia berpandangan Jentera PAS tersebut akan mengupah DAP untuk menghantar seorang AMOI SEKSI sebagai spy bagi memerangkap calon BN DUN Kerdau.

Ada relevennya dakwaan rakan2 Melayu CinDia yang beranggapan spy AMOI SEKSI itu mengajak Calon BN bergambar bersama seolah2 menggambarkan Pengundi Cina di DUN Kerdau menyokong calon BN. Strategi ini dilihat berkesan bagi menjatuhkan krelibiliti Syed Ibrahim. Harap Jentera BN DUN Kerdau berhati2 dan lebih bersedia.


PS : Rakan2 Baru Melayu CinDia merupakan sekumpulan bekas Mahasiswa sebuah IPTA yang tidak tahu Melayu CinDia merupakan individu yang menyokong BN. :-)


1 comments:

Unknown said...

OF COZ BROO..LEPAS DIORANG BERJAYA JADIKAN PENCACAI2 PAS MCM PELACOR, SKRG NI CUBA NAK CALON JADI MANGSA DIORANG PLAK KEHKEHKEH

Powered by Blogger.