Feb 26, 2011

MUSLIMAT PAS SEBAK, DOA IRINGI PERARAKAN BN!!

Salah seorang Muslimat PAS dari Selangor yang dihantar oleh PAS sebagai spy di kawasan BN pada hari ini secara tiba2 terpaku dengan satu perarakan barisan Belia Pahang menuju ke Stadium Mini Temerloh, kawasan pejuang2 BN berkumpul sebelum menuju perarakan seterusnya ke Tempat Penamaan Calon. Muslimat PAS itu mengakui, tidak pernah melihat 1 adegan yang amat menyentuh perasaan beliau dalam sekumpulan penyokong sebuah parti yang pernah beliau gelarkan sebagai Ahli Neraka. Malah, PAS sendiri tidak pernah terfikir untuk melakukan hal sedemikian.
Muslimat PAS itu lalu beredar kerana merasakan dirinya berdosa besar kerana bersalah bersalah menghina UMNO secara melampaui batas. Apa yang dilihat beliau sebentar tadi telah membuktikan bahawa BN bukanlah sebuah parti Kafir seperti yang didakwa.

Muslimat PAS akan bertemu dengan beberapa pemimpin PAS agar menghentikan serta merta serangan melampau kepada UMNO kerana ianya bukan sahaja menunjukkan kelemahan PAS kepada pengundi. malah apa yang beliau lihat UMNO bukanlah seperti yang digambarkan.
2 comments:

Anonymous said...

ramai penyokong BN di luar sana yg baik akhlaknya, baik agamanya dan sempurna imannya...sesungguhnya amat berdosa mereka2 yg memandang hina saudara seagamanya hanya kerana perbezaan politik..apatah lagi jika ujub dgn menganggap diri mereka jauh lebih warak berbanding org lain..

herokecik said...

PAS hanya dikudakan oleh PKR dan DAP.. Perpaduan...

Powered by Blogger.