Feb 10, 2011

KESELAMATAN DATUK KHUSRIN TERANCAM??

Khalid Gagap akhirnya akur dengan keputusan Sultan Selangor dan Exco Agamanya, Datuk Hasan Ali yang mahu perlantikan SUK Negeri Selangor, Datuk Khusrin dikekalkan. Majlis angkat sumpah rahsia akan berlangsung pada minggu hadapan. Namun, Khalid Gagap dan kuncu2 nya tidak akan membiarkan Bekas Pengarah JAWI itu terlepas begitu sahaja. Beberapa Pegawai Kerajaan Negeri ada bercakap mengenai soal kawalan ketat bagi setiap pergerakan Datuk Khusrin agar maklumat mengenai rahsia Kerajaan terutamanya mengenai soal penyelewengan tidak sampai terus oleh pihak bertanggungjawab melaluinya.

Datuk Khusrin juga dikhabarkan tidak dibenarkan sama sekali berhubung dengan pihak Kerajaan Pusat kecuali atas urusan2 rasmi yang turut dihadiri beberapa pegawai lantikan Khalid Gagap.

Sampai begitu sekali dendam Khalid Gagap terhadap Datuk Khusrin. Akan tetapi Melayu CinDia pasti, Exco Agama, Datuk Hasan Ali akan bongkar perkara ini jika benar apa yang didakwa beberapa Pegawai Kerajaan. Kelihatan Datuk Hasan kini tidak lagi menjadi Pak Turut Kerajaan Negeri dan sedang mengatur strategi. Apa strategi beliau? Ronnie Liu akan ditendang? Atau rampasan kuasa MB Selangor? Jahanam, Huru Hara Selangor di bawah Pakatan.


0 comments:

Powered by Blogger.