Feb 16, 2011

KEMPEN PRU 13 - DAP SAYANG MELAYU PART 2!!

Sebelum ini Melayu CinDia ada memaparkan satu sulit yang akan diketengahkan DAP dalam usaha menguasai majoriti Parlimen Malaysia. kempen DAP SAYANG MELAYU!! 1 kempen bagi meracuni hati dan pemikiran Melayu agar menyertai parti ini yang ternyata telus jika dibandingkan dengan PAS, PKR mahupun UMNO yang tidak berkesudahan menghadapi masalah dalaman yang serius. Firdaus (gambaer).. Merupakan antara peransang kempem ini. Hari ini Melayu CinDia berkesempatan menemui sahabat yang juga merupakan anak kepada salah seorang Pemimpin PKR Pusat. Beliau tidak menafikan, PAS dan PKR kini dalam bahaya kerana gagal memperkuat momentum parti masing2 sementara DAP dilihat semakin kuat di dalam Gabungan tersebut. DAP juga kini sudah bersedia menghadapi sebarang kemungkinan untuk keluar dari Pakatan 1 hari nanti setelah mencapai matlamat tersebut.
Ramai yang melihat misi ini sebagai syok sendiri dan akan menghadapi kegagalan. Akan tetapi jangan terlalu selesa. Anak Pemimpin PKR tersebut berkata DAP kini mempunyai jumlah ahli Melayu yang luar biasa dari sebelum ini. Beberapa cawangan DAP di kawasan Melayu telah dibuka dan strategi serta aktiviti yang dilaksanakan mereka amat memberansangkan. Mereka hanya perlu menggunakan aura pemimpin2 PAS dalam sessi ceramah bagi merestui perjuangan DAP. Ianya lebih berkesan jika DAP menjemput Nik Aziz hadir ke ceramah2 mereka.

Adakah kita mesti biarkan perkara2 sebegini berterusan? Sahabat saya (anak pemimpin PKR) sendiri telah mengakui, PKR dan PAS diambang kejatuhan dan mereka tidak mampu melakukan apa2.Hanya menanti respons dari Anwar Ibrahim. Namun, PAS kemungkinan akan berpecah kerana ada puak yang mendesak agar PAS bekerjasama dengan UMNO.

DAP tidak perlukan kedua2 parti ini. Masa untuk menguasai Malaysia telah tiba. Ke arah Middle Of Malaysia. Tiada keistimewaan hak Melayu, tiada Islam Agama Rasmi. MELAYU hanya tinggal nama sahaja. DAP akan kata pada ketika itu, SELAMAT TINGGAL ANWAR.. MALAYSIA KINI MILIK AKU.2 comments:

AJAI62 said...

Assalam Bro

Itu Melayu bodoh.....

Anonymous said...

melayu bangang....tak sedar diri....bodoh memang bodoh tahap kritikal!!!!!!!!!!1

Powered by Blogger.