Feb 22, 2011

KARPAL KATA SAIFUL GAY YANG DIGILAI RAMAI!!

SAIFUL BUKHARI SEORANG GAY!!. Itu dakwa Peguambela Anwar Ibrahim, Karpal Singh selepas keluar dari Mahkamah. Karpal mendakwa Saiful Bukhari adalah seorang gay yang sangat diminati ramai terutamanya di kalangan Pemimpin Politik. Karpal turut berkata Saiful mempunyai tarikan yang tersendiri yang mampu menyebabkan mana2 individu yang bersama dengannya akan terpukau lalu rebah. Ini yang diberitahu Pengerusi DAP Kebangsaan setelah selesai perbicaraan hari ini. Ianya dibongkar oleh salah seorang Pemimpin DAP peringkat Bahagian di Wilayah.
Adakah Karpal Singh cuba untuk mengalihkan cerita sebenar yang pernah dikatakan olehnya satu ketika dahulu bahawa beliau mempunyai bukti yang mengatakan Anwar pernah melakukan seks luar tabii? Karpal kelihatan semakin buntu dengan kes liwat Anwar Ibrahim yang dilihat tiada jalan penyelesaiannya. Penangguhan yang terlalu kerap akan menyebabkan pihak Hakim hilang kepercayaan terhadap pihak Anwar.

Akan tetapi, jangan pandang sebelah mata dengan Peguam Vateran ini. Beliau diakui memang bijak mengatur strategi. Orang yang secara jelas melakukan kesalahan sekalipun beliau boleh menyebabkan tertuduh terlepas dari hukuman.

Berdoalah Saiful. Bersabar dengan ujian Allah. Biarkan mereka menyumpah kamu, kerana ada ramai manusia di luar sana yang akan mendoakan kamu.


2 comments:

Anonymous said...

Anak haram kau karpal karam. aku sumpah kau tak boleh bercakap nanti. Doa untuk saiful tabah menghadapi putar alam dari aljuburi.

Penditakainsingkat said...

Salam Bro.

Kita yakin, sebijak manapun Karpal dan selicik manapun Nuar Berahim, Allah sentiasa melindungi hambanya yang benar.

Powered by Blogger.