Feb 26, 2011

IJAZAH PALSU - CALON BN MAHU BANTU PAS KURANGKAN DOSA!!





Bukan hendak bongkak atau menunjuk2. Hanya ingin nyatakan kebenaran fitnah PAS. Calon BN DUN Kerdau akhirnya terpaksa menghentikan fitnah ini dengan segera kerana tidak sanggup membiarkan sahabat seAgama beliau dari PAS bergelumang dengan dosa akibat fitnah yang mengatakan beliau tidak tamat sepenuhnya dalam pengajian Ijazah Universiti Al Azhar. Mungkin ramai di kalangan orang2 Politik berpendirian terlalu awal buat Syed Ibrahim menunjukkan bukti tersebut, akan tetapi Syed Ibrahim merasakan adalah 1 tanggungjawab kita sebagai Muslim membantu sahabat kita walaupun berlainan Agama, tidak terus dibelenggu dengan dosa mengenai fitnah Ijazah yang diperolehi beliau. Melayu CinDia dapat mengagak apa yang PAS akan mainkan untuk menutup 'kemaluannya' yang telahpun 'tersebar' di seluruh Kerdau. PAS akan mengatakan bahawa Sijil itu dibeli, atau Syed Ibrahim sendiri yang mencetak Sijil tersebut. Apa persediaan kita? TUNGGGGUUUU!!!


4 comments:

Pak Sulung said...

Assalammualaikum wmt,
MasyaAllah! Inikah hasil ajaran mazhab Nik Aziz yang selama ini meengajarkan ahlinya supaya berkawan dgn Iblis dan syaitan demi menghancurkan Umno?

Kenapa sampai jadi begitu dahsyat sekali fitnahnya hingga sijil pun dipersoal sedangkan Tok Guru mereka sendiri tidak pernah pun menjejakkan kaki belajar ke Al-Azhar?

Yang dok persoal sijil Tuan Syed tu apa hal? Dia cuma calon DUN saja. Bukannya calon Mursyidul Am. Yg Mursyidul Am kalian tu berkelulusan dari mana kalau bukan dari pondok Darul Ulum di India?
Kenapa tidak persoalkan sijil kelulusan Pok Nik yang kalian iktiraf sebagai Tok Guru itu?

Yang suka dipertikai dan diperolokkan ialah orang Umno sedangkan pemimpin sendiri entah apa kelulusannya hingga begitu taksub diiktiraf sebagai tokoh ulama yg berilmu tinggi....

Mat Sabu dan Mahfuz Omar tu aper ke kelulusannya? Khalid Samad dan hassan Ali itu kelulusan Azhar ke?

Aper punya low class mainan politik puak-puak jahiliah Pas yg terserlah semakin teruk dan memalukan umat Melayu/Islam di negara bertuah ini.

Tergelak orang tergelak awak....
Yang digelakkan orang, awak!
banggangggggg.....
- SATU MELAYU.

TaksubPas said...

Nee dia kelulusan nAjis dari:
"Universiti Al-Azhar, Mesir – Ijazah Sarjana Muda Pengajian Bahasa Arab.
Universiti Al-Azhar, Mesir – Sarjana Perundangan Islam." Dari blog: http://www.blogtokguru.com/biodata/
So boleh ke nAjis do the same by showing his. Yang confirmed memang auta dan penipu dan tak ada. Sebab itu putar belit pandai sampai sekarang tok leh kecek bahasa Arab tidak seperti tok guru kesayang ku Harussani yg faseh berbahsa Arab dan English.

Anonymous said...

Apa lagi penyokong PAS..

Kita cabar Tok Guru NAjis tunjuk sijil dia.. Bukan susah kan..

Samalah macam suruh Anwar bersumpah.. Bukan susah kan..

Kalau betul, apa salah tunjuk kan pada kita.. lagi pun PAS yang buat isu ni dulu..

Jangan cakap dah hanyut dek banjir kat kelantan dahlah..

Kalau tak tunjuk, tanda tak adalah.. tak payah cerita banyak banyak..

Anonymous said...

ya betul jugak..kita mintak pemimpin2 pas tunjukkan sijil dan ijazah mereka...mana tau ada yg tipu..hehe

Powered by Blogger.