Feb 2, 2011

HAH... SKANDAL TIMBALAN MENTERI & WARTAWAN??





BETUL KE NI BRO... Itu komen yang Melayu CinDia tujukan kepada sebuah blog yang memaparkan kisah Skandal seorang Timbalan Menteri dari parti komponen BN iaitu MIC dengan seorang wartawan Melayu. Wanita tau. Bukan lelaki. Itu Anwar sahaja yang suka. Apa yang lebih mengejutkan Melayu CinDia, wartawan yang dimaksudkan itu sudahpun bersuami. Menurut blogger Lawyer Garang, beliau ada melihat gambar tersebut di dalam laptop rakan karibnya akan tetapi tidak dipaparkan di blog beliau atas jasa baik rakannya itu. Emm.. Panazz bro. Tapi apa yang Melayu CinDia mampu jawab, Wallahu A'lam. Tak berani nak tuduh. Melayu CinDia ingin memberi pandangan ikhlas buat kesemua ahli2 Politik tidak kira dari BN mahupun Pembangkang agar menjaga imej dan maruah anda sebagai pemimpin. Jika tidak, kelemahanmu akan dibogelkan. Harap cerita ini hanya sekadar gosip.

3 comments:

Anonymous said...

ambil sim card no ni terburai larr kisah siapa tim menteri tu...tim menteri guna nama org lain dia pun pandai nak cover awal awal dah bg tahu kat wartawan ni...019 6660280 , 019 3371066

Anonymous said...

Apa jenis wanita melayu bersuami yang jalang ini? tak bersyukur,.. Allah beri jasad yang cantik, akal, ilmu, sihat, rezeki mewah, ... kau buat sial dengan jantan hindu tu... ramai menteri/tim. menteri ubn memang jenis dajal tapi nampak baik... wartawan utusan ke, BH, NST, RTM, TV3 ..ke??.. parti manakah anutan wartawan melayu jalang sial ni??????????????...

Anonymous said...

Bro..ini masalah rumahtangga..bila suami dia bengang buka cerita lama balik..semua dah settle..tim menteri ni pun dah minta maaf dgn suami dia..cuma kuar mkn mkn..so baik kita jaga nasib kita belum tentu kita betul..jangan menghukum pada zahir..si wartawan ni yatim piatu..ada ank tiga org..kita patut bantu dia..bukan kita down kan dia..akhir kalam tuhan itu maha pengampun n maha mengasihi..

Powered by Blogger.