Feb 8, 2011

GELOMBANG RAKYAT TAK ADA OTAK !!

Hehehehe.. Sengaja bikin kecoh buat tajuk seperti yang tertera untuk artikel ini. Propaganda. Hari ini Melayu CinDia tidak mengemaskini blog. Satu hari, dibiarkan sahaja seolah2 blog ini tidak bertuan. Melayu CinDia mohon maaf kepada kesemua pengunjung yang tidak jemu membaca artikel2 di blog Gelombang Rakyat (kalau ada la..). Melayu CinDia hanya mahu berehat 1 hari untuk tenangkan fikiran di samping menyelesaikan masalah2 yang tertangguh sejak sekian lama. Al maklumlah, sudah lama tidak berehat. Akan tetapi, tanggungjawab ini tidak boleh terhenti begitu saja. Sebagai seorang blogger, kita mesti menjalankan amanah yang diberikan ini tekun. Walau sekerdil mana kita sekalipun, amanah tetap amanah.

Melayu CinDia ingin mengucapkan SYABAS kepada sahabat2 blogger Wangsa Maju iaitu Papa Gomo, Gelombang Wangsa Maju, Badut Rakyat, Malay Delima, KL Boyz dan Suara Lensa yang tidak putus2 berjuang. Mereka antara yang terbaik dan menjadi peransang untuk Melayu CinDia terus cekal menghadapi perjuangan yang penuh pancaroba. Tanpa mereka, tiadalah blog Gelombang Rakyat.

Tidak lupa kepada OTAI2 Blogger dan Kumpulan Bloggers Nyamuk. Sesungguhnya perjuangan anda menjadi inspirasi kepada Melayu CinDia sejak dahulu untuk bersama2 memenuhi hasrat perjuangan demi Agama, Bangsa dan Negara.

Gerak kerja yang mantap lagi efisyen oleh Kumpulan Facebooker Nadi Rakyat amat mengagumkan Melayu CinDia. Mereka antara pejuang2 yang mengambil risiko tinggi demi mengaplikasi perjuangan ini.

Buat kesemua pengunjung yang tidak jemu2 melayari blog Gelombang Rakyat, Melayu CinDia ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH. Tidak ramai, walaupun sedikit pengunjung sekalipun, Melayu CinDia bersyukur. Ada juga yang tidak terlepas pandang membaca sedikit maklumat yang diberikan dari blog ini. Anda semua adalah Nadi Perjuangan Blogger Pembela Negara.

Inilah realiti perjuangan sebenar. Tidak kira apa jua dugaan diberikan, Melayu CinDia tidak akan patah semangat. Kerana perjuangan kita adalah ikhlas lillahi Taala. JUTAAN TERIMA KASIH BUAT SEMUA...


2 comments:

Anonymous said...

hidup gelombang rakyat...

waduh waduh waduh... bercerekarama tgk artikel ni.. xpe Melayu Cindia, ramai yg menyokong kau..

blog kau terbaekkk.. gua salute der..

Anonymous said...

1 hari je broooo. arini ko mesti update blek.. kengkadang blogger kne release tension gk.. ko pgi bercuti ke bro? kalo ko pegi brcuti kongsila gmbar-gmbar kau ngan ktorg.. hehehehe

Powered by Blogger.