Feb 18, 2011

EXCO KELANTAN AKUI GEJALA SEKS ADUN PERUPOK??

Sebentar tadi beberapa blog telah mempamerkan gambar bahagian dada wanita yang ditangkap melalui HP Camera dan disimpan oleh ADUN PAS Perupok, Kelantan. Wanita tersebut yang juga merupakan Isteri orang pada ketika itu dikatakan telah menjalin hubungan sulit bersama ADUN terbabit. Melayu CinDia tidak terkejut dengan pendedahan gambar ini kerana isu seks bebas di kalangan ADUN2 PAS Kelantan bukanlah isu baru. Akan tetapi, Melayu CinDia mendapat maklumat bahawa terdapat salah seorang Exco Kerajaan Negeri Kelantan telah mengakui bahawa ADUN Perupok dan Selising sememangnya terlibat dengan gejala seks rambang,
Beliau yang juga merupakan seorang Exco yang amat disayangi Nik Aziz dikatakan akan menggunakan isu tersebut bagi menjatuhkan krelibiliti ADUN Perupok yang tidak sebulu dan tidak senang dengan beliau. ADUN Perupok dikatakan antara beberapa ADUN yang sedang merancang untuk menikam karier politik Exco terbabit.

Maka, sebelum Exco ini dibogelkan, maka ADUN Perupok mesti dijatuhkan terlebih dahulu. Ianya juga sebagai amaran kepada mana2 ADUN atau Pemimpin PAS yang cuba ada niat untuk menyingkirkan Exco ini dari barisan Kepimpinan Kerajaan Negeri Kelantan. Persoalannya, siapakah Exco yang dimaksudkan?

Melayu CinDia masih menunggu keputusan penyiasatan ini. Insyaallah, kebenaran akan dibongkarkan.

1 comments:

Anonymous said...

Saya menghormati dan menyanjung perjuangan Nik Ajis untuk menegakkan undang-undang HUDUD! Hidup Nik Ajis!

Saya akan berkorban apa saja untuk Nik Ajis melaksanakan hukum HUDUD! Untuk itu saya menCABAR Nik Ajis yang sudah 20 tahun memerintah Kelantan untuk melaksanakannya sebelum turun TAHTA!

Adun SELISING dan Adun PERUPOK perlu dilempar dengan batu sampai mati kerana melakukan perbuatan sumbang dengan isteri orang dan keduanya sudah berumahtangga. Dan tidak lupa juga MAT SABU(N)!

PAS selalu membuat demo yang tak masuk akal di KL untuk meraih simpati dan populariti. Mengapa tidak para NGO mengadakan Demo di halaman rumah Nik Ajis - di Kelantan.

Mari kita ramai-ramai turun padang. Saya harap Nik Ajis jadi Jantan! Jangan jadi katak - menyuruk dalam tempurung bila kena batang hidung Ni Ajis! dan menyalahkan orang lain!

Kita jerit ramai-ramai! Rejam! Rejam! Rejam! Sampai telinga Nik Ajis berdarah!

Powered by Blogger.