Feb 6, 2011

DR. LO'LO' TUNTUT RM20 JUTA DARI PM ??

TERIMA KASIH Najib. Itu ucapan yang diberikan oleh Jawatankuasa Masjid Jamek Kampung Baru apabila Perdana Menteri, DS Najib Tun Razak dengan rasa rendah diri memberikan peruntukan berjumlah RM 20 Juta bagi menaiktaraf Masjid tersebut. Sungguhpun Parlimen Titiwangsa diwakili oleh PAS, ianya bukanlah satu sebab untuk pihak Kerajaan mengabaikan tanggungjawab memberi yang terbaik buat umat Islam yang memilih Masjid tersebut sebagai tempat Ibadah. Akan tetapi malangnya, Dr. Lo' lo Ghazali yang merupakan MP Titiwangsa langsung tidak memberi sebarang penghargaan malah ucapan terima kasih juga tidak diberikan.

Apalah sangat sumbangan Dr. Lo'lo di Parlimen Titiwangsa? Hanya menyalak di Parlimen memburuk2 kan Kerajaan. Menghasut kesemua warga Titiwangsa meliputi kawasan Kampung Baru agar membenci Kerajaan yang dikatakan zalim terhadap mereka. Kononnya. Dr, jika benar Kerajaan zalim, sudah rata Kampung Baru itu ditarah.

Kampung Baru masih berdiri teguh sehingga kini walaupun pembangunan pesat disekelilingnya. Adakah Kampung Baru akan terbela jika Kerajaan DAP, PKR dan PAS menawan Malaysia? Sekarang boleh janji.. Contoh sudah ada di beberapa Negeri tawanan mereka. Penang.. Apa jadi pada Kampung Buah Pala?

Terima Kasih Perdana Menteri....

3 comments:

joecharlie said...

nak buat cam mana LOk LOk hanya tahu LAKLAK aja!Memang hamPAS.

Anonymous said...

SAYA KENAL SANGAT PERANGAI ORANG PAS. DALAM KEPALA OTAK ORANG PAS TIDAK WUJUD ISTILAH SYUKUR DAN TERIMA KASIH KEPADA ORANG YANG TIDAK MENYOKONG MEREKA. YANG WUJUD DALAM OTAK MEREKA HANYALAH KEBURUKAN ORANG LAIN. DICARI-CARI KEBURUKAN MUSUH MEREKA UNTUK DIJAJA. BERJUTA KEBAIKAN DIBERI PUN TIADA RASA SYUKUR ATAU TERIMA KASIH. ITULAH OTAK MEREKA. ITULAH SAJA HIDUP MEREKA. HIDUP BUKAN ATAS SUMBANG BAKTI TETAPI SEMATA-MATA ATAS KELEMAHAN MANUSIA LAIN YANG SEBENARNYA SAMA SEPERTI MEREKA. MEREKA LUPA BAHAWA DALAM TUBUH MEREKA SENDIRI PENUH DENGAN NAJIS SEPERTI ORANG LAIN JUGA. TAPI MEREKA HANYA NAMPAK NAJIS DALAM TUBUH ORANG LAIN. NAJIS SENDIRI LUPA NAK CUCI.

Anonymous said...

NAMA SAJA PARTI ISLAM SEMALAYSIA TAPI PERANGAI TAK UBAH MACAM IBLIS KERAJAAN MEMBANTU RAKYAT DIKATAKAN MENGHALANG KEMAJUAN RAKYAT INI LAH SATU PARTI YG TIDAK TAHU BERTERIMA KASIH KERANA MENGURANGKAN BEBAN DIKAWASAN PARLIMEN BELIAU NAK HARAPKAN LOLO HANYA TAHU BERCAKAP DAN MEMBUAT FITNAH SEBAB ITU ALLAH TIDAK MEMBERI KEPADA PARTI PAS UNTUK MERINTAH NEGARA INI SAMPAI KIAMAT PUN PAS TAK AKAN DIBERI OLIH ALLAH MERINTAH NEGARA INI MINTA MINTA ALLAH TIDAK KAMBULKAN SEGALA DOA DOA MEREKA KERANA DOA MEREKA UNTUK MENJAHANAMKAN NEGARA INI

Powered by Blogger.