Feb 5, 2011

DEDAH - SKANDAL SEKS PEMIMPIN UMNO??

Melayu CinDia mendapat pendedahan dari orang kanan seorang Pemimpin Pembangkang bahawa bos beliau kini sedang mengatur strategi menjelang PRU 13 dengan mendedahkan skandal salah seorang Pemimpin UMNO. Adakah benar skandal tersebut?

Perancangan fitnah ini dikatakan diatur dengan mengemukakan beberapa saksi yang merupakan bekas2 orang kanan pemimpin tersebut. Rekaan pertuduhan dilakukan sebagai persediaan menjelang PRU Sarawak dan PRU 13 selain mengalih perhatian masyarakat terhadap kes liwat Anwar. Ianya masih dalam peringkat perancangan malah tidak semua pemimpin Pembangkang terlibat dalam serangan ini.

Apabila mendengar pembongkaran ini, teringat pada fitnah Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan, Datuk Seri Utama Dr. Rais Yatim. Walaupun ada unsur2 untuk menjatuhkan beliau, Datuk Seri Rais tabah malah percaturan politik kotor oleh golongan yang munafiq ini terhenti serta merta. Fitnah tersebut dijawab dengan mudah beserta bukti yang didedahkan oleh OTAI2 Blogger.

Kini PKR pula hendak menyerang skandal seks yang menjadi sinonim dengan De Facto parti itu, Anwar Ibrahim. Fitnahlah. Blogger2 Pro Kerajaan akan tangkis dakwaan tersebut.


2 comments:

Pemuda TG said...

Memang bebal la diorang ni pakatan haprak...Fitnah sana sini...

Bro GR,
Mohon link 1 lagi blog
http://pemudatg1.blogspot.com

Anonymous said...

Pemimpin UMNO???,betul ke? wakil rakyat ke? penasihat ke?....

Powered by Blogger.